SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tüm yarışım kendimle!

Tüm yarışım kendimle!

07 Mayıs 2021 Cuma - 10:30




Pek çok ünlü, pandemi sürecinde de egzersizlerini sürdürüyor. Sunucu ve manken Çağla Şıkel de bu isimlerden biri... Spor pozlarını paylaşan Şıkel, "Tüm yarışım kendimle. Yapabileceklerimi görerek, sınırlarımı zorlayarak kazandığım cesaretimin özgüveniyle daha iyi bir ben" ifadelerini kullandı.





42 yaşında olmasına rağmen fit vücuduyla sık sık adından söz ettiren Çağla Şıkel, formunu spora borçlu. İki çocuk annesi olan Şıkel, paylaştığı fotoğraflarla da takipçilerini spora teşvik ediyor. Kendisini adeta sağlıklı yaşama adayan Çağla Şıkel, 17 Mayıs'a dek sürecek olan tam kapanma döneminde de egzersizlerini sürdürmeyi aksatmadı. Evinin bahçesinde spor yaparken objektif karşısına geçen Şıkel, esnekliğini de gözler önüne serdi.

Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü manken, konuyla ilgill, "Tüm yarışım kendimle... Yapabileceklerimi görerek, sınırlarımı zorlayarak kazandığım cesaretimin özgüveniyle daha iyi bir ben..." ifadelerini kullandı.
 
Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden olan manken ve sunucu Çağla Şıkel (42), paylaşımlarıyla ve yıllara meydan okuyan fiziğiyle ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap