SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü çift bebek mi bekliyor?

Ünlü çift bebek mi bekliyor?

06 Mart 2021 Cumartesi - 17:35




Hande Soral ve İsmail Demirci çifti Nişantaşı'ndan doktor kontrolünden çıkışta magazinburada.net kameraları tarafından görüntülendi.





Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci'yle arasına mesafeler girdi.

Rol aldıkları farklı diziler nedeniyle görüşemeyen genç çift çekimlerden fırsat buldukça İstanbul'da hasret gideriyor.

DOKTOR ÇIKIŞI HAYIRLI HABER Mİ?

Hande Soral ve Kuzey Yıldızı Aşk dizisinde oynayan eşi İsmail Demirci, çekimlerden doğan boşluğu fırsat bilerek İstanbul'da biraraya geldi. Nişantaşı'nda magazinburada.net'in sorularını yanıtlayan çift doktor kontrolünden çıktıklarını söyledi. Muhabirimizin 'Hayırlı haber mi var Hande Hanım?' sorusuna Soral, 'Yok normal kontrol bir şey olsa duyarsınız zaten' diyerek cevapladı.

"DENK GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova setinde olduğu için çoğu zamanını Adana'da geçirirken, İsmail Demirci de dizisinin çekimleri yüzünden Ordu'da bulunuyor. 
Hande Soral ile 2017'den beri evli olan İsmail Demirci yaptığı bir açıklamada zorunlu ayrılıklar için "Set güzel gidiyor ama eşimi özlüyorum. Aralarda gelmeye çalışıyorum ya da Hande geliyor" açıklamasında bulunmuş, mesafelerin evliliklerine zarar vermediğini belirtmişti.


İstanbul'da eşiyle kol kola görüntülenen İsmail Demirci, "Çekimlerden fırsat buldukça bir araya gelmeye boş zamanlarımızı denk getirmeye çalışıyoruz" dedi.

"PANDEMİ BİTERSE GÜZEL BİR TATİL YAPMAK İSTİYORUZ"

Dizi çekimleri bir yandan Koronavirüs bir yandan evliliğin keyfini istedikleri gibi süremeyen Hande Soral İsmail Demirci çifti pandemiden fırsat bulunca iyi bir tatil yapmak istediklerini açıkladı. Gitmek istediğiniz bir yer var mı sorusuna İsmail Demirci, "Tatil olduktan sonra her yer olur. Türkiye'de bir yer veya yurt dışı her yer olur. Ülkemizde de gitmek istediğimiz çok yer var. Bu hastalık süreci bir geçsin bakalım istiyoruz tatile gitmek" açıklaması yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap