SON DAKİKA


Foto Galeri > Ünlü oyuncunun olaylı gecesi!

Ünlü oyuncunun olaylı gecesi!

17 Haziran 2021 Perşembe - 11:46

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncu Gökhan Mete ve eşi Ayşe Kökçü, Bodrum Türkbükü'nde olaylı bir gece geçirdi.

1 / 6 Ünlü oyuncunun olaylı gecesi!

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncu Gökhan Mete ve eşi Ayşe Kökçü, Bodrum Türkbükü'nde olaylı bir gece geçirdi. Alkollü olduğu anlaşılan Gökhan Mete ve arkadaşı, birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler sarf edip yumruklar savurunca Kökçü aralarına girmeye çalıştı.

2 / 6 Ünlü oyuncunun olaylı gecesi!

Kökçü, eşini sakinleştirmeye çalıştığı sırada Mete, gazetecilerin flaşları ardı ardına patlayınca kavgaya tutuştuğu arkadaşıyla gazetecilerin üzerine yürüyüp küfürler savurdu.

3 / 6 Ünlü oyuncunun olaylı gecesi!

İki arkadaş alkolün etkisiyle aralarındaki kavgayı unutup, gazetecilere küfürler savurmakla da yetinmedi. Bir muhabirin boğazını sıkmaya çalışan Mete, sonrasında eline aldığı taşla korkuttu.

4 / 6 Ünlü oyuncunun olaylı gecesi!

Sokak ortasında bağırarak gazetecileri darbedip küfürler savuran Mete’yi eşi de sakinleştiremedi. Yanındaki arkadaşı çıkan arbedede yere düşüp kapaklanınca Kökçü’nün yardımına araçla başka bir arkadaşı gelip ikiliyi götürmeye çalıştı.

5 / 6 Ünlü oyuncunun olaylı gecesi!

Mete’nin kavga ettiği arkadaşı araca binmeyi kabul etse de Mete elindeki taş ile muhabirlere hareket ve küfür ederek tehditler savurmaya devam etti.

6 / 6 Ünlü oyuncunun olaylı gecesi!

Ayşe Kökçü, "Ne olur bin gidelim” diye eşine defalarca bağırsa da, Mete alkolün etkisiyle hiç de oralı olmadı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap