SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlülerin yarısı çöplükten çıkma

Ünlülerin yarısı çöplükten çıkma

14 Ekim 2016 Cuma - 12:19




Sosyal medyada ünlenen Esra ve Ceyda kardeşler, Instagram hesabından yaptıkları son paylaşımla ünlü isimlere göndermede bulundu.





Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan Best Model of Turkey 2016 yarışmasından bir kareyi sayfalarından paylaşan Cicişler, aynı yarışmadan çıkıp şu an dizi ve filmlerde oynayan isimlere göndermede bulundu. Takipçileri de Esra ve Ceyda kardeşlere destek verdi.

Takipçilerinden birinin yaptığı 'Sizin ünlü olmadan önceki haliniz neydi? Hiç düşündünüz mü?' şeklindeki bir yoruma, Cicişler ünlü olmadan önce daha kaliteli bir yaşam sürdüklerinin altını çizerek şu yanıtı verdiler:

'Evet Bilkent Üniversitesi'nde okuyorduk. Ve yine Rolex, Cartier takıp yine Chanel, LV, Prada giyiyorduk. Ailemizden aldığımız aylık harçlık o zamanın parasıyla 20 bin TL'ydi. Yine her şeyimiz vardı. Sadece ünlü olmadan önce şuankinden daha kaliteli takılıyorduk. Çünkü malum ünlüler camiasının yarısı çöplükten çıkma olduğu olduğu için onlara uyum sağlamaya çalışıyoruz.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap