SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasemin Allen-Erdal Kaya aşkı kısa sürdü!

Yasemin Allen-Erdal Kaya aşkı kısa sürdü!

01 Haziran 2024 Cumartesi - 10:06




Oyuncu Yasemin Allen, geçtiğimiz mart ayında gönlünü eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya'ya kaptırmıştı. Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan yasemin Allen'ın sürpriz birlikteliği sona erdi.





Suna Yıldızoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kızı Yasemin Allen (34), eski bir FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İngiliz asıllı Türk oyuncu Yasemin Allen, Erdal Kaya ile birlikteliğini sosyal medyaya da taşımıştı. Ancak çiftin ilişkisi uzun sürmedi.


FOTOĞRAFLARI SİLDİLER, TAKİBİ BIRALTILAR

Ayrılık kararı alan Allen ve Kaya, sosyal medyada birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi. İkili, birbirilerini takip etmeyi de bıraktı.

"ŞİMDİ 'YENGE' DİYEBİLİRSİNİZ"

Bir takipçisi, “Abi bu sefer yenge desek kızmazsın herhalde?” diye sormuştu. Erdal Kaya, "İlk defa onay veriyorum bu muhabbete. Şu ana kadar hiç yengeniz olmadı, ta ki bugüne kadar, şimdi diyebilirsiniz" yanıtı verip, aşkını itiraf etmişti.Kaynak:Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap