SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni aşkını ilan etti!

Yeni aşkını ilan etti!

12 Ocak 2021 Salı - 17:58




Melis İşiten ile 5 yıllık evliliğini 2019 yılında bitiren Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.





Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yakışıklı oyuncu sevgilisiyle sarmaş dolaş çekildiği karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Başarılı oyuncunun kim olduğu merak edilirken, Snob Magazin’de geçen habere göre, Kaygılaroğlu’nun sarmaş dolaş poz verdiği kişinin menajeri Gamze Okutucu olduğu belirtildi.

GAMZE OKUTUCU KİMDİR? 

Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra öğrenim hayatına İspanya’da devam eden Gamze Okutucu, film festivallerinde ve sponsorluk organizasyonlarında çalıştı. 2017 itibariyle Önem Günal Menajerlik Ajansı bünyesinde Reklam ve Basın Danışmanlığı yapan Okutucu, aynı zamanda oyuncu menajerliği de yapıyor.

SON PAYLAŞIMLARI KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI

Uraz Kaygılaroğlu
, 5 yıl evlilik yaşadığı Melis İşiten ile 2019 yılında boşanmıştı. Yakışıklı oyuncunun Melis İşiten ile evliliğinden Ada adında bir kız çocuğu bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Melis İşiten ile bir araya gelen Kaygılaroğlu’nun eski eşiyle barıştığı iddia edilmişti.
 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap