SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeşilçay’dan olay küfür itirafı!

Yeşilçay’dan olay küfür itirafı!

20 Aralık 2020 Pazar - 17:43




Nurgül Yeşilçay’dan dikkat çeken küfür itirafı geldi. “Meğer adam kadını aldatıyormuş” ifadelerini kullanan oyuncu, “Daha da tanımadığım kimseyle telefonda konuşmam” diye ekledi.





Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi. Oyuncu, bir hayranının eşiyle, telefonda konuşmasını istemesinden sonra küfür yediğini belirtti.

“MEĞER…”

Yeşilçay, ‘Ünlü olduğun için yaşadığın en üzücü şey neydi?’ sorusuna, “Üzücü aklıma gelmedi ama komik bir şey anlatacağım. 'Asmalı Konak' çekiyoruz. Yanıma bir beyefendi geldi. 'Eşimle telefonda konuşur musunuz?' dedi. Ben de tabii ki dedim! Kadına, 'Merhaba ben Nurgül' falan diyorum, kadın 'Hadi be oradan oros... diye bağırıyor!'... Meğer adam kadını aldatıyormuş. Neyse işte bütün küfür ben yemiştim. Daha da tanımadığım kimseyle telefonda konuşmam” şeklinde yanıt verdi.

Yeşilçay, ‘Aşk mı para mı?’ sorusuna ise Nurgül Yeşilçay, “Her zaman aşk” cevabını vererek, sevgilisi Necati Kocabay'ı etiketledi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap