SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yılmaz ve Tuğba Dominik'e uçtu

Yılmaz ve Tuğba Dominik'e uçtu

02 Şubat 2016 Salı - 13:08




Şubat ayının ilk haftasında başlayacak olan Survivor 2016’nın yarışmacıları Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay adaya uçtu.





Survivor 2016 yarışmacıları önceki gün bir araya gelerek kendilerini yarışmanın yapılacağı Dominik’e götürecek olan uçağa bindi. Havalimanında buluşan isimler gazetecilere yarışma öncesi son kez poz verdi ve açıklamalarda bulundu.

Survivor 2016 ünlüler kadrosunun çekimleri yapılırken, gözler Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’ü aradı. İkilinin ekibe daha sonra katılacağı söylenirken bununla ilgili açıklama yapılmamıştı. Aynı günün akşamı Tuğba Özay, sosyal medya hesabından Yılmaz Morgül’le birlikte yola çıktıklarını gösteren paylaşımlarda bulundu.

Aktarmalı olarak uçan ikili New York’ta bir havalimanından fotoğraf paylaştı. İşte Özay’ın o paylaşımı: 5 saattir New York’ta bekliyoruz, yorgunluktan bitap değiliz aksine enerjimiz tavan. Birazdan Yılmaz’ım Morgül’üm ile Dominik Cumhuriyeti’ne doğru yolculuğumuz başlayacak. Hepinizi sevgimizle kucaklıyoruz. Hakkınızı helal edin canlar…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap