SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Yılın kadını' Caitlyn Jenner

'Yılın kadını' Caitlyn Jenner

11 Kasım 2015 Çarşamba - 14:25




‘Glamour Women of the Year’ ödülleri sahiplerini buldu. ‘Yılın Transeksüeli’ ödülü Caitlyn Jenner’ın, ‘Moda İkonu’ ödülü ise Victoria Beckham’ın oldu.





Glamour of Hollywood adıyla 1939 yılından beri yayınlanan aylık kadın dergisi Glamour, 2015 yılına damga vuran kadınları ödüllendirdi. Manhattan’da düzenlenen geceye büyük oğlu Brooklyn ile katılan Victoria Beckham, gönüllü olarak yaptığı çalışmalar ile ‘Moda İkonu’ ödülünü kazandı. Brooklyn, yaptığı konuşmada “Seninle gurur duyuyorum ve seni seviyorum” diyerek annesini duygulandırdı. Victoria Beckham ise, kadınların gücünden bahsettiği konuşmasında “Spice Girls, kızların gücü ile başladı. Ben bunu yapabiliyorsam herkes yapabilir” dedi.Kim Kardashian’ın üvey kardeşleri Kendall ve Kylie’nin babası Caitlyn Jenner (eski adı Bruce), cinsiyet değiştirmesindeki cesur kararıyla ‘Yılın Transeksüeli’ seçildi.

Oscar ödüllü Reese Witherspoon, güçlü kadın karakterleri yansıtan filmlerin şirketi Pacific Standard ile iş birliğinden dolayı ‘Hollywood Kahramanı’ ödülünü kazandı.

Elizabeth Holmes, 2003 yılında kan testi şirketi Theranos’u kurmasıyla; Misty Copeland, ilk Afro-Amerikan baş balerin olmasıyla; Cecile Richards planlı ebeveynlik üzerine kar amacı gütmeyen organizasyon lideri olmasıyla ödüllendirildiler. ABD Kadın Milli Futbol Takımı ise Haziran ayında FIFA Dünya Kadınlar Futbol Kupası’nı kazanmasıyla ödüle layık görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap