SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yol kavgası kanlı bitti!

Yol kavgası kanlı bitti!

17 Eylül 2016 Cumartesi - 20:32




Karaman'da akıl almaz bir olay yaşandı. Bir sürücü yoldan yavaş geçtiği için tartıştığı kadının olay yerine gelen oğlunu bıçaklayarak öldürdü.





Karaman'da, "yoldan yavaş geçtiği" gerekçesiyle yaya kadın ile tartışan sürücünün, kadının oğlunu bıçakla öldürdüğü öne sürüldü.

TELEFONLA OĞLUNU ARADI

İddiaya göre, 70 DV 964 plakalı otomobilin sürücüsü Mesut Ş. (23), yaya olarak yola çıkan Fatma Özer (48) ile "yoldan yavaş geçtiği" gerekçesiyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra Özer, telefonla durumu oğlu Mahmut Özer'e (24) bildirdi.

ÇARPARAK DURDURDU

Aracıyla olay yerine gelen Mahmut Özer, Mesut Ş'yi darbettikten sonra aracıyla kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından Mesut Ş, Hisar Mahallesi 451. Sokak'ta, Özer'in kullandığı 70 FH 318 plakalı otomobili, aracıyla çarparak durdurdu.


BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

İkili arasında burada da devam eden kavga esnasında Mahmut Özer bıçakla yaralandı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Özer, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma sürüyor...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap