SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zeyno Günenç'in acı günü!

Zeyno Günenç'in acı günü!

27 Haziran 2022 Pazartesi - 15:27




'Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Zeyno Günenç, aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü oyuncu babası Bilal Günenç'i kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran oyuncu, "Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim, yattığın yer incinmesin" dedi.





2002 yılında yayın hayatına başlayan 'Çocuklar Duymasın', ekranların en uzun soluklu işlerinden biri olurken; dizide yer alan oyuncuların yıllar içindeki değişimleri de dikkat çekiyor.

O isimlerden biri de dizide 'Dominant Teyze Gönül'ü canlandıran Zeyno Günenç oldu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu, yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiriyor.

TAKİPÇİLERİNİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ

Bir süredir gözlerden uzak olan Zeyno Günenç, son paylaşımıyla gündem oldu. Oyuncu, 1988 yılında çekilmiş olan bir fotoğrafını yayınladı. Günenç, bu kareye, "1988 yılı kardeşim Elif'le Halikarnas girişi. Şu an olan bütün trendleri biz zaten uygulamıştık pardon yani" notunu düştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap