SON DAKİKA



Haber > Medya > Arka Sokaklar 596.Bölüm 2. fragmanı izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle

Arka Sokaklar 596.Bölüm 2. fragmanı izle! Arka Sokaklar yeni bölüm izle

21 Eylül 2021 Salı - 09:39




Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle yayında. 17 Eylül akşamında Kanal D ekranlarında son bölümü izleyenler buluşan Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?





Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle yayında. 17 Eylül akşamında Kanal D ekranlarında son bölümü izleyenler buluşan Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Arka Sokaklar 596.Bölüm fragmanı izle linkini merak edenler arayışta. 17 Eylül Cuma akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar son bölümünde; Engin ile Başak’ın bebeklerinin kaçırılması sonrasında Ferhat ile ekibimiz arasında amansız bir takip başlamıştır.

Ferhat kendi adamı Mahmut’u öldürmesi için kiralık katil Koray’ı tutar. Koray ‘ı takip eden ekibimiz Memo bebeğin izine rastlar. Ferhat elinde kalan mallarla birlikte, Poyrazköy’deki tekneyle kaçmaya çalışırken ekip baskın yapar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap