SON DAKİKA



Haber > Medya > Hekimoğlu 47. Bölüm fragmanı | Hekimoğlu yeni bölüm

Hekimoğlu 47. Bölüm fragmanı | Hekimoğlu yeni bölüm

20 Nisan 2021 Salı - 16:21




Hekimoğlu dizisi, 46. Yeni bölümü ile 20 Nisan Salı günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.





Hekimoğlu dizisinin son bölümünde Mehmet Ali’nin istifasını gördük. Mehmet Ali, yeni bölümde iş görüşmelerine gitmeye başlıyor ancak bilinmeyen bir şekilde iş görüşmeleri sabote ediliyor. Mehmet Ali ise bu durumdan Hekimoğlu’nu sorumlu tutuyor. Değişik tarzdaki doktorluk anlayışı ve farklı kişilik özellikleri ile dikkat çeken Hekimoğlu, gerçekten Mehmet Ali’yi sabote ediyor mu? Hekimoğlu dizisi, 20 Nisan akşamında Kanal D ekranlarında 46. Yeni bölümü ile izleyici karşısına geçiyor.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Ergenliğin doruklarında, aksi ama bir o kadar da zeki bir lise öğrencisi olan Naci Kurşun aynı zamanda satrançta da son derece ustadır. Satranç turnuvasında yenmesine rağmen beklenmedik bir şey yapar ve masa üstünde duran sayacı tüm gücüyle rakibi olan genç adamın kafasına vurur. Kendisi de korkunç baş ağrılarıyla boğuşmaktadır. Hastaneye kaldırılan Naci, annesi dahil herkesi canından bezdirirken, kişiliği ile şüphesiz ki Hekimoğlu’nun dikkatini çeker.

İstifa eden Mehmet Ali iş görüşmelerine başlar ama gizli bir el onun görüşmelerini sabote etmektedir. Bunun için Mehmet Ali’nin Hekimoğlu’u suçlamasıyla başlayan olaylar, Orhan ve İpek dahil tüm ekibin birbirinden şüphelenmesine neden olacaktır. Kıvrak zekası ve sivri diliyle herkesi bıktıran Naci’nin teşhisini koymak, ayrıca Mehmet Ali’nin görüşmesini kimin sabote ettiğini bulmak Hekimoğlu için hiç de kolay olmayacaktır.

Hekimoğlu genç çocuğun nesi olduğunu bulabilecek mi? Mehmet Ali’nin iş görüşmesini sabote eden kim?

HEKİMOĞLU 47. BÖLÜM YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu 47 bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.
 


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap