SON DAKİKA



Haber > Medya > Kardeş Payı geri dönüyor! İşte yayın günü saati

Kardeş Payı geri dönüyor! İşte yayın günü saati

01 Nisan 2020 Çarşamba - 13:14




Geçmiş dönemde Star TV'de yayınlanan ünlü komedi dizisi Kardeş Payı, tüm kanallarda sağlık önlemleri nedeniyle dizilerin çekimlerinin durdurulması üzerine, başka bir kanala transfer olup tekrar yayınlanmaya başlıyor.





Kardeş Payı, bu dönemde ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak. 2 bölümü birleştirip yayınlanacak olan dizinin ilk iki bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de ekranlara çıkacak.

Kardeş Payı, Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını ve Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini üstlendiği komedi türündeki Türk televizyon dizisi. NTC Medya tarafından yapılan dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde Star TV'de gösterime girdi. Ekranlara çıkan bölüm sayısı ile 35 oldu.

Dizinin konusu; Metin, Ali ve Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştir. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin Ali Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir. Üçüncü çocuk kız olunca en yakın kız ismini koyar, Feyyza.

KARDEŞ PAYI İLK FRAGMAN

 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap