A+ A-
Yorum
10

Kuruluş Osman hayranları bunu bilmiyordu; Resmen doğruymuş

Yayın Tarihi: 30.05.2024 - 10:19 | Güncelleme Tarihi: 30.05.2024 - 10:17
ATV'nin vazgeçilmez dizisi Kuruluş Osman 162. Bölüm sonrası yeni ayrıntılar ortaya çıkarken seyirci büyük şok yaşadı. İşte herkesi yıkan olayın perde arkası…

ATV'nin vazgeçilmez dizisi Kuruluş Osman 162. Bölüm sonrası yeni ayrıntılar ortaya çıkarken seyirci büyük şok yaşadı. İşte herkesi yıkan olayın perde arkası…

Kuruluş Osman son bölüm ATV ekranlarında yine gecenin en çok izlenen dizileri arasında yer alırken seyirciyi yıkan gelişmenin detayları ortaya çıktı.  

Osmanlı İmparatorluğu'nun doğuşunu bize tüm detaylarıyla aktaran Kuruluş Osman dizisinde yeni döneme geçiliyor.

Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Mirza Bahattin Doğan, Yusuf Gökhan Atalay ve Çağrı Şensoy gibi isimleri bir araya getiren Kuruluş Osman dizisinde bir dönem sona eriyor.  

Hem tarih tutkunları hem de dizi severler için vazgeçilmez bir yapıt olan Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit vedası gerçekleşecek.  

Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonda başka bir kadroyla seyircinin karşısında olacağı iddia edilirken başrol oyuncusu Burak Özçivit’in de kadroda olmayacağı iddia edildi.  

Kuruluş Osman dizisi hayranları bu iddianın ardından büyük yıkım yaşarken başka ayrılıkların da olacağı konuşuluyor.  

Gerilim ve tansiyonun bir an olsun düşmediği Kuruluş Osman dizisinin sezon finali büyük merak uyandırmaya başladı.  

Hangi isimlerin kadroya veda edeceği merak edilirken iddiaların ardından Kuruluş Osman yapımcılarından henüz bir açıklama gelmiş değil.  

Kuruluş Osman 163. Bölüm Çarşamba akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün