SON DAKİKA



Haber > Medya > Simspsonlar şok eden Jeffrey Epstein mesajı!

Simspsonlar şok eden Jeffrey Epstein mesajı!

15 Ocak 2024 Pazartesi - 14:29




Yıllar önce verilen o detay tüyler ürpertici: Her şeyi bilen çizgi film onu bildi





1989 yılında yayın hayatına başlayan Simpsons'lar yıllar öncesinden yaptığı tahminlerle sık sık gündeme geliyor. Birçok öngörüleri ile bugüne ışık tutan çizgi dizi The Simpsons'un 2023 yılında da birçok tutan tahmine imza attı.



34 sezondur izleyici karşısına çıkan Simpsonlar'ın hayranları, dizinin birçok olayı önceden tahmin ettiğini ve ABD'deki son durumları da bildiğine dikkat çekiyor. Son günlerde ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı kurmakla suçlanan ve 2019'da yılında cezaevinde ölü bulunan Jeffrey Epstein'in fuhuş skandalı ağında yer alan isimler tek tek ifşa oluyor. Bu isimler arasında ABD Başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kardeşi Prens Andrew ve birçok ünlü kişi yer alıyor.


Kan donduran gelişmeler yaşandığı Jeffrey Epstein olayını Simpsonlar'ın geçtiğimiz yıllarda ele aldığı ortaya çıktı. İddiaya göre; Simpsonlar'ın yıllar önce yayınlanan bölümünde Jeffrey Epstein ve Stephan Hawking'in karşılıklı konuşmasına yer verildi.


Epstein davasında aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok ülkeden kız çocuklarının kaçırılması skandalı gündemdeyken, seneler önce yayınlanan Simpsonslar'da Homor'un kızının Stephan Hawking tarafından seçilmesi dikkat çekti. Simpsonlar'da geçen bu olay sosyal medyada merak konusu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap