SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı? Survivor All Star 2024 131. Bölüm

Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı? Survivor All Star 2024 131. Bölüm

03 Haziran 2024 Pazartesi - 10:15




Dün akşam Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Hilmi Cem mi, Atakan mı? Şampiyonun vedası şoke etti..?





Survivor All Star elenen son isim, pazar akşamı netlik kazandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın 2 Haziran'da yayınlanan son bölümünde, eleme adayı olan 3 eski şampiyon ve 1 finalist nefes kesen düelloda parkura çıktı. Ogeday-Atakan Hilmicem ve Merve eşleşmesinde potadan Ogeday ve Merve çıkarken, finalde Hilmi Cem-Atakan'ın kıran kırana final düellosu yarışı eleneni belirledi. Atışlarda Atakan'a yenilen Hilmi Cem büyük finale kısa süre kala Survivor All Star'dan elenerek veda etti. Adeta şampiyonlar ligi potasının ekranlara geldiği gecede Hilmi Cem'in vedası herkesi şoke etti. Peki, 2 Haziran Pazar Survivor'dan kim elendi? Bu hafta Survivor'a veda eden isim kim oldu? İşte, dün gece Survivor All Star'dan elenen isim ve son bölümde yaşananlar.

BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN !

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Şampiyonun belli olacağı büyük finale geri sayımın başladığı Survivor All Star'da kadın ve erkeklerden oluşan karma düello heyecan yarattı. Survivor All Star'da eleme potasına bu hafta Merve, Ogeday, Hilmi Cem ve Atakan girmişti. Performans eşleşmesine göre ilk önce Atakan ile Ogeday karşı karşıya geldi. Bu etabın sonunda 5-3'lük skorla kazanan Ogeday eleme potasından çıktı.


İkinci karşılaşmada ise bu kez Hilmicem ve Merve parkura çıktı. 5 olanın kazandığı turda Merve 5-4'lük skorla Hilmi Cem'i yendi. Böylece eleme potasından çıkan ikinci isim Merve oldu. Bu sonuçla eleme düellosunun finaline Hilmi Cem ve Atakan kaldı.


Üçüncü etapta bu kez iki eski şampiyon Hilmi Cem ve Atakan mücadele etti. Nefes kesen oyunun finalinde 4-4'lük eşitliği sağlayan ikili uzatmalara gitti. Atışlarda Atakan 6-4'lük skorla Hilmi Cem'i mağlup etti. Böylece Survivor All Star'dan elenen isim Hilmi Cem oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ 2 HAZİRAN 2024 Dün akşam Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Hilmi Cem mi, Atakan mı Şampiyonun vedası şoke etti: Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın...

'BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN'

Survivor'dan elenen Hilmi Cem son kez duygularını ifade etti. Hilmi Cem, şunları söyledi;

"Şuan boğazım düğümlü bir halde. Kısmetten öte köy yok. Elimden geleni yaptım, savaştım. Hiç hazır değildim. Yani normalde diğer üç Survivor'ıma makine gibi hazırlanıp, mentali de her şekilde hazırlanıp geldim ama bu sefer bir telefonla ansızın çıkıp geldim. Dediğim gibi elimden geleni yaptım, bu mücadelemde sakatlandım. Sakatlandığım zaman bırakmayı düşündüm, bırakmadım, tekrar ayağa kalktım, tekrar savaştım. Çok güzel dostluklar edindim. Başta Atakan sonra Yunus Emre. Çok güzel insanlar tanıdım. Gururluyum. Bir yandan mutluyum bir yandan buruğum, duygularımı açıklamaya çalışıyorum şuan size. Gururlu olmamın yanı en azından gözüm arkada değil çünkü elimden geleni yaptım.

KAYNAK: HÜRRİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap