SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor bitti, kaos bitmedi!

Survivor bitti, kaos bitmedi!

18 Haziran 2024 Salı - 10:36




Survivor All Star, geçtiğimiz hafta canlı yayında final yapmıştı. Ogeday Girişken'in şampiyonluk kupasını aldığı yarışmanın gözde iki ismi birbirine girdi. Nagihan Karadere ve Yunus Emre Özden, sosyal medyadan karşılıklı ağır ithamlarda bulundular. Tartışmaya Özden'in eşi de katıldı.





Survivor All Star başladığından beri tartışmalarıyla ve aldığı cezalarla dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre ile Nagihan Karadere, yarışma bitmesine rağmen tartışmalara son vermedi.

Karadere, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından Özden'e ateş püskürmüştü.

"VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞ"

Yunus Emre'nin elenmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Nagihan şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben Jet Ski kazasında canımdan oluyordum. Kaza bilinçsiz bir şekilde ya da hatayla yapılır. Benim yaşadığım hatayla ya da bilinçsiz bir şekilde olan normal bir kaza değildi. Ben saliseler farkıyla ölümden döndüğüm halde herkes işin dalgasında. Verilmiş sadakam varmış ki Allah yüzüme baktı. Beni evladıma bağışladı. Şu anda ikinci hayatımı yaşıyorum. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon bitirdim ki çok şükür sağ salim evime, aileme ve sevdiklerime dönebildim. Uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş. Normalleştirmeyin şunu. Yok kalbi temiz melek vs. Kalın bakalım aynı ortamda can güvenliğim yok diye ortalığı ayaklandırıverirsiniz.


"KRİZLERE GİRDİ"

Nagihan Karadere devamında ise "Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık, krizlere girdi darp etti beni bol küfürler tabii bende altta kalmadım" diyerek şoke etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap