SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu?

19 Mayıs 2024 Pazar - 11:37




Survivor'da dün akşam (18 Mayıs) eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 2. eleme adayı kim oldu?





Survivor'da eleme potasına giden 2. isim belli oldu. 18 Mayıs Cumartesi akşamı yayımlanan Survivor All Star 2024'ün 117. bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Mavi ve kırmızı takımlar, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Oyunun gidişatı, zaman zaman sinirlerin gerildiği anlarla doluydu ve büyük bir çekişmeye sahne oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım yarışmacıları eleme potasına gitmediği için rahat bir nefes aldı. Peki, 18 Mayıs'ta Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayı olarak kim belirlendi?

BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'ın 18 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 117. bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takımların yarışmacıları bu oyun sırasında büyük bir rekabet içerisinde mücadele ettiler. Survivor'da dokunulmazlığı kazanan taraf Kırmızı Takım oldu. 



İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları konseyde toplandı. Yarışmacılar, takımların gitmesini istedikleri kişilerin ismini kağıda yazarak oy kullandı. Günün sonunda yapılan oylamada en çok oyu alan isim Özgür oldu. 



POTADA KİMLER VAR?

Survivor'da bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyunu sonrası 1. eleme adayı Merve oldu, 2. dokunulmazlık sonucunda ise Özgür eleme potasına girdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap