SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor'da son elenen isim belli oldu!

Survivor'da son elenen isim belli oldu!

10 Haziran 2024 Pazartesi - 11:30




Survivor All Star 2024'de sona geliniyor. Survivor All Star 2024 138. Bölümde kim elendi.





Survivor All Star'da adım adım sona yaklaşırken ilk dokunulmazlık kolyesini Batuhan Karacakaya, ikinci kolyeyi Ogeday Girişken kazanmıştı. Seda Ocak, Avatar Atakan, Yunus Emre Özden ve Nefise Karatay düelloda karşılaştı. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu.

TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Murat Ceylan, zorlu düello karşılaşması sonrası yarışmacılara duygu ve düşüncelerini sordu.

'AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ' 

Yunus Emre Özden, "Bu sezon yaşandı bitti, artık söylenecek son sözler şunlar; Zor bir hayat yaşadım. 30 yaşına kolay gelmedim ve gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Aileniz size bazı şeyleri karşılıksız verirken, bu çamur sıçratmaya büyümekte denebilir aslında. Ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı da yapmak zorundayım. Burada beni ben olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken 'Her şeyin bir bedeli vardır' lafını duydum hep. Evet bir bedel ödedik ama bu sadece yarışmanın zorluğuydu. Eğip bükmeden, beni ailenizin içine aldınız. Beni ben olarak bir yerlere getirip, dünyanın attığı çamurlardan arındırdınız. Yeni bir kimlik verdiniz. Her şey için teşekkür ederim" dedi.

POSTA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap