A+ A-
Yorum
10

Olaylar ve Yaşananlar | 21.09.2024

Yayın Tarihi: 21.09.2024 - 08:48
Olaylar ve Yaşananlar | 21.09.2024
Kaynak:HABER MERKEZİ

MHP TRABZON'DA ÜLKÜCÜLERE SAHİP ÇIKIYOR

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri yıllardır unutulan, mezarlarının yeri bile hatırlanmayan, ziyaret dahi edilmeyen ülkücü şehitlere vefa göstermeye devam ediyor. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar bu kez de 1979 yılında İstanbul'da bir kahvehanenin taranması sonucu hayatını kaybeden 4 çocuk babası Trabzon Sürmeneli ülkücü şehit Fahrettin Yazıcı'nın mezarını ziyaret etti. Yıllar sonra ülkücü şehitlerin hatırlanması en çok aileleri mutlu ediyor. Ayar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden aileler, “Ömer Başkanımız sağ olsun, çok değerli bir adım attı. Allah razı olsun. Vatan ve bayrak için ömrünü feda edenler hepimizin onurudur, şehitlerimizi asla unutmamalıyız" dediler.

ERKAN’DAN SİTEM DOLU SÖZLER

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammed Erkan’ın Sinan Ateş ve Narin cinayetleri ile ilgili açıklaması isyan ve sitem dolu: “Sinan Ateş ve Narin cinayetleri Türk devletinin nasıl diz üstü çöktürüldüğünün en bariz göstergesidir. Türkiye’de yargının artık bağımsız olmadığının delili olarak bu iki cinayet sürecini gösterebiliriz. Çağdaş demokrasilerde bağımsız yargı bireyi hem siyasal iktidara hem de devlete karşı korumaktadır. Vatandaşın en önemli güvencesi bağımsız yargıdır. Devletin en önemli görevi vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Eğer Narin cinayetini çözmeyecekse Allah aşkına devlet ne işe yarar? Sinan Ateş’in katilleri bulunmayacaksa Türk milleti devleti ne yapsın? Devlet işte tam da bu günlerde belli olmalıdır. Bizler vatandaş olarak kime güveneceğiz? Bu ülkenin milletvekili çıkıp ‘Bildiğim şeyler var ama aile benim tanıdığım, söyleyemem’ diyorsa ve bu adam hala vekil olarak dolaşıyorsa, ifadesi bile alınmamışsa kapat dükkanı ver anahtarı emmioğlu...”

EN PAHALI SU TRABZON'DA MI?

Trabzon'da su faturalarına yönelik gelen şikayetler artınca Büyükşehir Belediyesi eski CHP Meclis Üyesi Turgay Şahin bir paylaşım yaparak ''En pahalı belediye suyu Trabzon'da satılıyor. 1m3 fiyatı; 648÷26=24.92 lira'' sözleriyle isyan etti. Şahin'e cevap iş adamı Ekrem Çapkınoğlu'ndan geldi. Çapkınoğlu, İstanbul'u işaret ederek ''Turgay abi, sen araştırmadan yorum yapmazsın, ancak bilgi paylaşayım size; İstanbul'da suyun 1m3'ü 32.28 TL, KDV hariç. İnsanları yanıltmayın lütfen! Çünkü İstanbul'da evim var ve su faturası ödüyorum. Siyaset adına yapılan bu yanlış bilgiyi size yakıştıramadım.'' dedi.

DUMLUPINAR'A ÇÖZÜM LAZIM

Trabzon’da Meydan’ın merkezinde bulunan Dumlupınar İlköğretim Okulu’nun önü özellikle okul çıkış saatlerinde çok kalabalık oluyor. Çıkan öğrenciler, çocuklarını bekleyen veliler derken üstüne bir de araç gelince orası tamamen kilitleniyor. Sadece araç trafiği olsa sorun değil ama okuldan çıkan ilköğretim öğrencileri de o kalabalıkta araçları göremiyor ve kazaya adeta davetiye çıkarılıyor. Başta veliler olmak üzere bölgedeki esnaf da durumdan muzdarip. En azından okul çıkış saatlerinde buraya bir önlem alınmasını, bir kaza çıkmadan burada güvenliğin sağlanmasını istiyorla

Etiketler