SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 02.04.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 02.04.2021

02 Nisan 2021 Cuma - 09:02




Olaylar ve Yaşananlar | 02.04.2021





KOÇ DEVAM DEDİ

MHP’den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti’ye geçen Cemal Enginyurt, Kırat’ı Ordu’da yeniden şahlandırmaya başladı. DP Ordu İl Başkanlığı ve Altınordu İlçe Başkanlığı binası törenle açıldı. Törene DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı. Açılışın ardından ilçe kongresi, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Ertuğrul Koç yeniden başkan seçildi. 

Demokrat Parti Ordu Altınordu İlçe Başkanı Ertuğrul Koç, İlçe Başkan Yardımcısı Beytullah Altun, Teşkilat Başkanı Mevlüt Kuvan, İlçe Sekreteri Orhan Yılmaz, Muasip Kerim Güler, Basın ve Propaganda Başkanı Özcan Portlak, Çevre ve Sağlık İşleri Başkanı Ahmet Semih Demir, Kadın Kolları Başkanı Selma Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Alptürk Enginyurt, Siyasi Partiler İlişkiler Başkanı Hasan Şenyurt, Yerel Yönetimler Başkanı Çetin Aksu, STK’larla İlişkiler Başkanı Kutlu Köksal, Kamu Kurum ve Kuruluşlar Başkanı Ömer Kılıç, Eğitim ve Sosyal İşler Başkanı Doğan Poyraz, Sosyal Medya İletişim Başkanı Cemal Atasever. Sezgin Ünal, Mehmetcan Uygun, Oğulcan Baysal, Abdullah Şenyurt, Gürcan Yiğit, Şenol Öztürk ve Erhan Sevencan da yönetimde yar alan isimler oldu.

ÖZTÜRK AÇIKLADI

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti hükümetleri döneminde Giresun'a tarım ve ormancılık alanında 4,4 milyar lira yatırım desteği verildiğini vurguladı. Öztürk, AK Parti hükümetleri döneminde tarımsal üretimin ve verimliliğin artırılması amacıyla 2,4 milyar lira, baraj, sulama ve su işleri için 1,2 milyar lira, ormancılık alanında da 829 milyon lira yatırım yapıldığını belirterek, 1 milyon 53 bin 495 dekar alanda 33,3 milyon fidanın toprakla buluşturulduğunu bildirdi. Yaş çay alımı karşılığında Giresunlu çay üreticilerine toplam 128 milyon lira ödendiğini kaydeden Öztürk, çay üreticilerine bu dönemde toplam 78 milyon lira prim desteği verildiğini de ifade etti.

NAS’TAN DEĞERLENDİRME

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, insanı temel alan projeler ürettiklerini belirterek çalışmalarını görev süresinin son anına kadar devam ettireceğini söyledi. Başkan Nas, “Biz iki türlü projeler üreteceğiz. Birinci kısım kanalizasyon, içme suyu, yol ve asfalt. İkinci kısım ise istihdama yönelik projeler üretmektir. Şehri imar edeceğiz ve şehirde yaşayan insanımızı ihya edeceğiz. Bunu başaramadığımız takdirde şehirler boş kalır. 2021 yılında mevcut klasik anlayışımız devam ediyor. Bunun yanında da istihdama yönelik projeler üretiyoruz. Belediyemize ait olan bir şirket kurduk. Bu şirkette ticari faaliyetlerde bulanacağız. Her türlü üretime dönük faaliyetlerde bulanabileceğimiz bir şirketimiz var. Artık insana dokunabiliyoruz. Böylece ekonomiye dokunuyoruz’’ dedi.

ŞENTÜRK’TEN TEPKİ

Bayburt Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, "Özellikle son zamanlarda sosyal medya üzerinden ve yerelde, aklını başkalarına kiraya vermiş, başkalarının yalanlarını kendi sözleriymiş gibi söyleyen, ilçemizi yönetmeye talip olan şahıslar tarafından algı oluşturulmaya çalışıldığını ibretle izliyoruz. Belediye başkanlığımız döneminde yoğun gayretlerimiz sonucunda ilçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız, Aydıntepe-Arpalı-Bayburt Yolu, Aydıntepe Entegre Devlet Hastanesi, Aydıntepe Halk Eğitim Merkezi Binası, Aydıntepe-Aşağı Kırzı-Bayburt Yolu ve Gümüşdamla Göleti vb. birçok proje için emeklerimiz hiçe sayılmış ve belli bir grup tarafından emeklerimize sahip çıkılmaya çalışılmıştır. Eleştiriye her zaman açığız ama karanlık gölgelerin kirli algılarına karşı belediyemizin ve çalışma arkadaşlarımızın emeğini hiçe sayanlara, belediyemizin gayretleri ile yapılan çalışmaları kendilerine mal edenlere karşı belediyemiz tarafından açıklama yapmak gereklilik haline gelmiştir” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap