SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 03.04.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 03.04.2021

03 Nisan 2021 Cumartesi - 11:00




Olaylar ve Yaşananlar | 03.04.2021





AYDIN’DAN TEŞEKKÜR

AK Parti Giresun Kadın Kolları İl Başkanı Berrin Aydın, “Kanserle mücadele konusunda meme kanserine dikkat çekmek için pembe rahim ağzı kanseri için yeşil ve kolon kanserine dikkat çekmek için mavi kurdela taktık. Erken teşhisin önemini bizlere bir kez daha hatırlatan KETEM çalışanlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi. Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Covid-19 tedbirleri kapsamında gerekli önlemleri alarak ilçe teşkilatları ile toplantılarını sürdürmeye devam ediyor.

ÖRS’TEN UYARI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Örs, “Çay sezonu yaklaşıyor. Bölgemize başka şehirlerden çok sayıda üreticimiz gelecek, oluşabilecek vaka artışlarının önüne geçilmesi için şimdiden tedbir alınmalı ve üretici bilgilendirilmelidir. Çay üreticimizin kullandığı gübrenin son bir yıldaki fiyat artışı %20-25’i geçti. Hükümet, pandemi döneminde zor şartlarda çayını toplayıp, satacak olan üreticimizi ciddi oranda desteklemelidir” dedi.

TORUN’DAN ELEŞTİRİ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, “İktidar, turizme teşvik adı altında orman ve kıyı talanının önünü açıyor. Belediyelerimizin yetkileri elinden alınarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’na verilmek isteniyor!” dedi. Torun, şunları söyledi: “Ülkemize adalet ve demokrasiyi getirdiğimiz gün, yüce Meclis’te birilerinin milletvekilleri değil; halkın milletvekilleri olacak! Yerel seçim sonuçlarını bir türlü içine sindiremeyen, kaybettiği belediyelerden intikam almak için her yolu deneyen siyasi iktidar, şimdi de turizm bölgelerindeki belediyelerimizin taşınmazlarına göz dikti.”

ATAMAN VAKFIKEBİR’DE

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman, “Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Belediye Başkanımız Muhammet Balta Bey’in 40 yıl hatırlı kahvesini içtik. Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkan Vekili de olunca, konu memleket, millet ve Trabzon oldu” paylaşımında bulundu. Ataman, Antalya’da düzenlenen 20. Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak aynı zamanda bu başarıyı yakalayan ilk milli takım sporcusu ünvanını elde eden Ayşe Tekdal’ı da kutladı.

KOLAYLI’NIN ÇAĞRISI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, basın mensuplarının aşı olması konusunda yapılan çalışmaları anlattı. Kolaylı, “Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak meslektaşlarımıza katkıda bulunmak için yaptığımız çeşitli çalışmalardan biri, Sağlık Bakanlığı’na başvurmak ve medya çalışanlarının aşılamada öncelikli meslek grubuna alınmasını istemek olmuştu. Başvurumuz olumlu sonuçlandı ve basın kartı sahibi meslektaşlarımız aşı programına alındı. Ancak biz aşılamanın tüm medya sektörünü kapsamasını istemiştik. Şimdi başvurumuzu yeniledik ve gazetecilik mesleğinin risklerinin göz önüne alınarak, aşılamada basın kartlı meslektaşlarımızın yanı sıra, basın kartı olmamasına karşın kuruluşlarında aynı görevi yapan diğer çalışanların ve meslektaşlarımızın da aşılama kapsamına alınmasını istedik. Sizlerden beklentimiz konunun haber yapılması değil, başvuru dilekçemiz doğrultusunda şekilde bölgenizdeki milletvekillerine konuyu aktarmanız ve destek istemenizdir” çağrısı yaptı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap