SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 10.09.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 10.09.2020

10 Eylül 2020 Perşembe - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 10.09.2020





METİN, DENİZ İLE GÖRÜŞTÜ

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Başkan Metin ziyaretinde CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve parti yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Metin belediyenin devam eden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaret görüş alışverişinin ardından sona ererken CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Metin’e teşekkür etti.

ÇEBİ’DEN TEKİNBAŞ’A ZİYARET

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Bağçiçek Karadeniz Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Prof. Dr. Celil Tekinbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Çebi, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada “Kıymetli hocamızı ziyaret ettik. Kendisine çalışmalarında başarılar diledik. Sayın başhekimimize ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi.

AKAR MI BAŞER Mİ?

AK Parti Giresun Merkez İlçe Kongresi 26 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Bu çerçevede, AK Parti'de mevcut Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer'in yeniden aday gösterilerek görevine devam edip etmeyeceği sırrını korurken, eski başkan Bahadır Akar'ın ise titiz bir çalışma yürüttüğü değerlendirmesi yapılıyor. Başer, takdirin genel merkezde olduğunu ifade etti. Adaylık için ismi öne çıkan Giresun Merkez İlçe eski başkanı Bahadır Akar ise inandıkları yolda yürüdüklerini söyleyerek üstü örtülü ince bir mesaj verdi. Diğer yandan, başkan adaylığı konusunda Ergin Kılıçaslan ve Ekrem Civelekoğlu isimleri de AK Parti kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor. Her platformda adaylığını dillendirerek halkla ilişkiler çalışması yürüten Ercan Ayhan'a fazla bir şans tanınmıyor.

BARO’DA SEÇİM

Giresun Barosu Olağan Genel Kurulu 4 Ekim 2020 Pazar günü saat 10.00’de koronavirüs tedbirleri kapsamında New Jasmin Otel'in havuz başında yapılacak. Kongrede baro başkanlığı, yönetim, disiplin ve denetleme kurulu üyelikleri ile TBB delege seçimleri gerçekleştirilecek. Kongrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde, Genel Kurul'un 11 Ekim 2020 Pazar günü aynı yer ve saatte toplanacağı bildirildi. 300'ün üzerinde avukatın oy kullanacağı kongrede mevcut Baro Başkanı Av. Soner Karademir'in güven tazelemesi beklenirken, karşısına rakip olarak ikinci veya üçüncü bir listenin çıkması halinde bile sonucun değişmeyeceği savunuluyor.

KÜÇÜK DOKUNUŞLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı mesire alanında başlatılan çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Mesire alanında yaptığımız küçük dokunuşlarla büyük bir güzelliği ortaya çıkardık” dedi. Alp, “Çalışmalar kapsamında Akyazı mesire alanına, 50 adet yetişmiş çam ve ladin fidanı dikimi yapıldı. Bunlar haricinde alana tuvaletler yerleştirildi. Kullanım ömrünü tamamlamış kent mobilyaları yenileri ile değiştirildi. Mesire alanını yüzeysel ve yer altı sularının yol açacağı zararlardan korumak ve yapılan çalışmaların uzun ömürlü olmasını sağlamak amacıyla yer altı yağmur suyu drenaj hatları döşendi. Mevcut aydınlatma direklerinin bakım ve onarımları yapıldı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap