SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 12.04.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 12.04.2021

12 Nisan 2021 Pazartesi - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 12.04.2021





VALİ EPCİM’DEN TEŞEKKÜR

Bayburt’ta yapımına devam edilen projeler ile 2021 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımların görüşüldüğü toplantıda çalışmalar esnasında koordinasyonu gerektiren durumlar ele alındı. Toplantıda pandemi sürecine rağmen kamu yatırımlarının devam ettiğine işaret eden Vali Cüneyt Epcim, yatırımlara ilişkin koordinasyonun sağlanması ve yerel yönetimlerin taleplerinin değerlendirildiği bu toplantıların verimli sonuçlar doğurduğunu kaydetti. Vali Epcim, “Yatırımcı bölge kuruluşları ile il kuruluşu temsilcilerinin bu toplantılar vesilesiyle bir araya gelmesinden iyi sonuçlar çıkmakta. Bu noktada bu toplantılar değişik vesilelerle her üç ayda bir yapılmakta. Şimdiden toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Pandemi nedeniyle olabildiğince hızlı bir şekilde bu toplantımızı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Katılımlarınız dolayısıyla teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

USTAOĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, pandemi nedeniyle alınan tedbirleri yakından takip ediyor. Kent merkezinde ve ilçelerde trafik polislerimizin denetimlerini yakından takip eden Ustaoğlu, “Dinamik Denetimler” kapsamında emniyet güçlerimiz trafikte denetimlerde bulunarak vatandaşlarımızdan koronavirüs tedbirlerine uymalarını istediğini paylaştı.

Vali Ustaoğlu, “Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün annesi Saliha Gül hanımefendiye Allah’tan rahmet,başta Sn Bakanımız olmak üzere yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dileğinde bulundu.

GÜNNAR’IN PAYLAŞIMI

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanvekili Adnan Günnar, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla çiftçimizin elinde kalan patates ve soğanlar, Toprak Mahsülleri Ofisi tarafından satın alınacak ve ihtiyaç sahibi ailelere bedelsiz olarak dağıtılacak” paylaşımında bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülke ve millet için gösterdiği gayrete şahit olduklarını dile getirdi.

TÖREN, 100 MİLYON ÖDEDİK

Ordu Altınordu Belediyesi’nin 2021 yılı nisan ayı meclis toplantısı, meclis toplantı salonunda korona virüs salgını önlemleri kapsamında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında, Altınordu Belediyesi’nin 2020 yılı hizmet, yatırım ve çalışmalarını kapsayan idare faaliyet raporu belediye meclisince görüşülerek onaylandı. Toplantıda, 24 aylık süreci değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 24 aylık süreçte 100 milyon TL borcun ödendiğini ve bütçede 45 milyon TL’lik artıya geçildiğini ifade etti.

Başkan Tören özellikle Altınordu Belediyesi’nin mali anlamda elde ettiği başarıya dikkat çekti; 2017 yılının son çeyreğinden bu yana açık veren, eksilerde devraldıkları bütçeyi iyileştirdiklerini ve maksimum tasarruf, maksimum yatırım ve maksimum hizmet anlayışını benimseyerek belediye bütçesini 24 aylık dönemde 45 milyon TL artıya geçirdiklerini belirtti.

BAYRAKTAR’A ZİYARET

AK Parti’nin geçen ay gerçekleştirdiği 7. Büyük Kongresinde Merkez Karar Yürütme Kurulu’na seçilen Burhan Sakallı ve beraberindekiler, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ı, Giresun’da bulunan Genel Müdürlük binasında ziyaret etti. Ziyarette, güncel konular, fındık ve FİSKOBİRLİK’in faaliyetleri konuşuldu.

Sakallı’ya yapılan yeni yatırımlar ve planlamalar hakkında bilgiler veren Başkan Bayraktar, birliğin yeniden inşasının sağlam temeller üzerine oturtulduğunun altını çizdi. Yapılacak yeni yatırımlar ile birlikte FİSKOBİRLİK’in daha da fazla ivme kazanacağını dile getiren Başkan Bayraktar, FİSKOBİRLİK’i ve fındık üreticilerini güzel günlerin beklediğini belirtti. Bayraktar, nazik ziyaretleri nedeniyle AK Parti MKYK üyesi Burhan Sakallı ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap