SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 14.04.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 14.04.2021

14 Nisan 2021 Çarşamba - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 14.04.2021





BALTA’DAN ZİYARET

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Partisinin ilçe başkanı Ahmet Uzun ile bir araya gelerek ilçenin sorunları ve parti çalışmaları hakkında bilgi aldı. Balta kader birliği yaptığı önceki dönem il yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Sevinç’i ziyaret etti. Vakfıkebir Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Dr. Aydın Kant'tan hastane ile ilgili bilgiler alan Balta, “Geçirdiğimiz bu zor günlerde büyük bir fedakârlıkla görevlerini özveriyle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mert Oğuztarhan ve vazife başındaki Mehmetçiklerimizle de bir araya gelen Balta esnafı da unutmadı. Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu'nu ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Balta Cumhuriyet Savcısı Kasım Baran Acar'ı ve Kaymakam Mesut Yakuta'yı ziyaret etti.

KAYA’DAN SİTEM

CHP Trabzon Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Üyesi Ahmet Kaya, esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. İşçinin, emeklinin, iş insanlarının, üreticinin, memurun sorunlarını takip etmekte ve çözümlenmesi için çağrıda bulunan Kaya, Libya’ya 150 bin doz aşı verilmesi ile ilgili olarak, “Nüfusumuzun sadece yüzde 13,5'i '1 doz' aşılanabilmiş. Milyonlarca insanımız aşı bekliyor. 26 öğretmenimiz aşı olamadığı için son 1,5 ayda koronavirüsten hayatını kaybetmiş. Ama biz Libya'ya 150 bin doz aşı vereceğiz, öyle mi? Hangi hakla, hangi akılla?” dedi.

ÖRS’ÜN ÇAĞRISI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Örs, “TYP kapsamında MEB bünyesindeki okullarda çalışan özel güvenlik görevlilerinin 24 ay çalışabilir şartı ‘süresiz olarak çalışabilir’ şeklinde değiştirilmeli, haziranda çıkışı verilecek olan işçilerin mağduriyeti giderilmelidir. Kabine duy MEB Güvenliği” çağrısında bulundu. Örs, “Rüzgarı sert, insanı mert Tonya'dayız. İlçe Başkanımız Ali Paşa Latifoğlu ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla esnaf ziyareti yaptık, vatandaşlarımızla görüştük. İYİ Parti olarak halkın sorun ve taleplerini takip için sahadayız” dedi. Örs, her gün artış gösteren vaka sayıları göz önüne alınarak hastane, eczane vb. sağlık kuruluşlarını sürekli olarak gezmek zorunda kalan ve yüksek risk altında olan tıbbi mümessillerin de aşılanmasını istedi.

MUMCU SAHADA

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu esnafla buluşuyor, halka dertleşiyor ve ilçe ziyaretlerini tam gaz sürdürüyor. Başkan Mumcu, Milliyetçi Hareket Partisi Yomra İlçe Başkanı Osman Dilaveroğlu’nu, Yomra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Şimşek ve Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi Başkanı Asım Adakul'u, Yomra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Aygün’ü, Yomra Ziraat Odası Başkanı Hamza Gümrükçü’yü, Adalet Komisyonu Başkanı Özkan Tavuz'u, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel'i ve Yomra Kaymakamı Eyüp Özdemir'i ziyaret etti.

Mumcu, “İlk günkü aşkla mücadelemiz milletimize daha iyi hizmet verebilmek için Yomra ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızı selamladıktan sonra AK Parti Yomra Kurucu İlçe Başkanımız Kahraman Sezgin'i iş yerinde ziyaret ettik.
Yomra ilçe programımızın sonunda ilçe teşkilatımız ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. AK Parti olarak Yomra'da dimdik ayaktayız ve milletimize hizmet için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap