SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 15.03.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 15.03.2021

15 Mart 2021 Pazartesi - 09:36




Olaylar ve Yaşananlar | 15.03.2021





KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Trabzon ve bazı ilçelerine yapılacak olan spor yatırımlarıyla ilgili "Gençlik ve Spor Yatırımları" protokolüne katılan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti. Çebi, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen, Trabzon'umuz ve Araklı’mız ile alakalı Gençlik ve Spor Yatırımlarının protokol törenine katıldık. Gençlerimizin spor potansiyeline güç katacak ve enerjisini yükseltecek bu yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederiz” dedi.

BAYRAKTUTAN’DAN ATAMA ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, ülkede binlerce ziraat mühendisinin atama beklediğini dile getirdi. Tarımın ekonominin en önemli ayaklarından biri olduğunu vurgulayan Bayraktutan, bunun için ziraat mühendislerine sahip çıkılması gerektiğini bildirdi. Milletvekili Bayraktutan, iktidara çağrıda bulunarak "Milli ekonominin temeli tarımdır. Atama bekleyen 35 bin ziraat mühendisimizin haklı taleplerini destekliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇEBİ TAM GAZ

AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi göreve geldikleri günden itibaren yönetim kurulu üyeleri ile üstlendikleri görevin hakkını vermek için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Partisinin eski milletvekili Kemalettin Göktaş ile istişarelerde bulunan Çebi başkentte bir dizi görüşme yaptı. Çebi, “Karayolları Genel Müdürümüz hemşehrimiz Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek ilçemizdeki çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Genel müdürümüze misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” paylaşımında bulundu. Çebi bu arada Cumhur İttifakı ortağı MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ile yönetimini ağırladı.

HACISALİHOĞLU’NUN TEPKİSİ

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu Öğrenci Andı’nın okunmaması yönünde alınan karara sert tepki gösterdi. Hacısalihoğlu, “Türküm, doğruyum, çalışkanım, Yasam: küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu milletimi özümden çok sevmektir... ANDIMIZ kadar taş düşsün başınıza” paylaşımında bulundu. Hacısalihoğlu, “1 Nolu Yol İş Sendikamızı ziyaret ettik. Kıdem tazminatı ve sendikal konular hakkında faydalı bir görüş alışverişimiz oldu. Başkanımız Gökhan Gedikli nezdinde tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi

ZEYBEK’İN MİSAFİRLERİ

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Heyet Gümüşhane’nin tarihi mekanı Süleymaniye Mahallesi’ni de gezdi. Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, tarihi ve kültürel zenginliğiyle göz alıcı bir değere sahip olduğunu dile getirdiği Süleymaniye Mahallesi için, “Gerçekten de çok güzel bir yer. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, bölgeyi doğal ve kültürel amaçlarla rahatlıkla ziyaret edebilirler. Bu da turizm için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Eminim rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek de il yöneticileri ile birlikte bu durumu değerlendiriyordur” görüşünü paylaştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap