SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 15.04.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 15.04.2019

15 Nisan 2019 Pazartesi - 09:26








KATARLILAR SAMSUN’A KAYIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Akyazı Stadyumu açılışına katılan Trabzon da yatırım yapacağız söylenen Katar resmî heyeti TOBB Başkan Vekili ve Samsun Ticaret Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun davetlisi olarak Samsun’a geldiler. Heyet Samsun milletvekili Fuat Göktaş tarafından ağırlandı yatırım yapılacak olan  arazileri gezip proje çalışması için talimat verdikleri öğrenilirken Trabzon’da görev üstlenenler ne iş yapar deniliyor.

URALOĞLU MÜDÜRLERİ TOPLADI




Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu geleneksel bölge müdürleri toplantısını bu yıl Çanakkale de yapıyor. Çanakkale de yapılacak olan köprü projesi ile ilgili bilgi alıp illerdeki çalışmalarıyla ilgili brifing alacak üç gün boyunca sürecek olan geleneksel bölge müdürleri toplantısı İstanbul’da son bulacakmış.

KIZILCAHAMAM’DA TOPLANIYOR




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarını Kızılcahamam’da topluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak parti il ve ilçe belediye başkanları ile Kızılcahamam’da bir araya geleceği toplantıya bakanlar katılırken milletvekilleri davet edilmemiş.

ÜST GEÇİT

Değirmendere üst geçidi Zorluoğlu’nu Bekliyor. Trabzon büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu imar planına iki yıl önce işlenen eski Erzurum yolu üzerinde yapılması planlanan ve liman sahası içerisinden araçlı üst geçit ile Kemerkaya tüneline bağlanarak trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan projeyi masaya yatırmış.




ZORLUOĞLU’NDAN ÜÇ İSİM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinden ayrılan Davut Çakır’ın yerine yasa gereği başkan Murat Zorluoğlu Çevre Şehirçilik Bakanlığı’na 3 isim teklif etmiş, bu 3 isimden birini Bakan Murat Kurum atayacakmış.




ALTUNTAŞ’IN SÖZLERİ

Ak Parti Trabzon’un Ortahisar ilçe başkanı Temel Altuntaş, “Yeni atanan TİSKİ genel müdürümüz Ali Tektaş Elazığlı diye eleştirenler Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırımın Trabzon’lu olduğunu orada neler başardığını biliyorlar mı? Bu görevler devlet memurluğudur istediğinizde yerde değil istenilen yerde görev yapmak zorundasınız” dedi.

ORMAN LOJMANLARI




Zamanın Trabzon Valisi Vefa Poyraz döneminde yaptırılan Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait Trabzonspor bulvarındaki lojmanlar millet parkının içerisine dahil değilmiş aynı şekilde varlığını sürdürecek, lojmanların arasında Trabzon belediyesince 10 yıl önce yaptırılan yolun yine kapalı kalacağı öğrenildi.

İYİ PARTİ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka’nın 28 Haziran 2018 genel seçimlerine giderken yönetim kurulu tarafından düşürülmesinin ardından genel merkez tarafından il Başkanlığına atanan Azmi Kuvvetli’nin başarısız yerel seçim sonuçlarının ardından istifa edeceği veya güven tazelemek için genel kurula gideceği söyleniyor.

AFRİN’DEN SELAM

Trabzon 17. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Pürsündü paşa askerleri İle Afrin’de görevli. sosyal medyayı çok iyi kullanan Pürsündü Paşa, “Trabzonspor ile gurur duyuyoruz başarıları bizleri gururlandırdı” dedi.

İKİNCİ MEMLEKETİM

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya Trabzon’da Boztepe çay bahçesinden İl Müdür Vekili İbrahim Büyük ile birlikte şehirİ seyrederken annem Trabzonlu iki ağabeyim bu ilde görev yaparken sıkça gelirdim Boztepe den bu şehirİ seyretmekten son derece mutlu olurum” dedi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap