SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 16.09.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 16.09.2020

16 Eylül 2020 Çarşamba - 11:12




Olaylar ve Yaşananlar | 16.09.2020





SEVİM DEVAM DEDİ

S.S. Akçaabat Mersin Minibüsçüler Kooperatifi kongre yaptı. 172 delegenin katıldığı kongrede, daha önce aday olduğunu açıklayan Muhittin Seyis’in adaylıktan çekildiği oylamada Abdullah Sevim 125 oy alarak tekrar başkan seçildi. S.S. Akçaabat Mersin Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Başkan Sevim, alınan her kararın Akçaabat’taki minibüs esnafının yararına olduğunu ifade ederek “Biz bir yola girdik ve Akçaabat’ta dönüşüme karar verdik. Bu kararı sizlerle birlikte aldık. Aldığımız hiçbir karar minibüs esnafını zarara sokacak, mağdur edecek bir karar olamaz. Her kararda sizin menfaatiniz ön planda tutulmuştur. Bize destek veren belediye başkanlarımıza, daire amirlerimize ve siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KANDEMİR’İN DURUŞU

MHP Trabzon Vakfıkebir İlçe Teşkilatı 19 Eylül’de kongreye gidiyor. Daha önce ilçe başkanlığına talip olan Zekeriya Kandemir adaylıktan çekildiğini açıkladı. Kandemir, “MHP Trabzon İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalardan anlaşıldığı üzere mevcut ilçe başkanlarının tek aday olarak seçime gireceğinin ilan edilmesiyle birlikte, hiç kimsenin baskısı altında kalmadan, davamıza zarar gelmemesi adına, uzun süredir büyük bir özveriyle çalıştığımız dava arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler doğrultusunda adaylığımı geri çekiyorum. Trabzon İl Başkanımız Sayın Bekir Sıtkı Tarım Bey bir heyetle birlikte beni ziyaret ederek genel merkezimizin tek liste isteği doğrultusunda aday olmamamı rica ettiler. Ben de genel merkezimizin kararı doğrultusunda bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’ye ve davamıza zarar gelmemesi adına aday olmayacağımı arkadaşlarıma ve kamuoyuna duyuruyorum” dedi. T

AŞKIN GÖREVDEN ALINDI

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın İçişleri Bakanlığından gelen talimat doğrultusunda görevden alındı. Taşkın'ın direkt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından görevden alındığı ve yerine bakanlık tarafından içişleri müfettişi atandığı öğrenildi. Bu değişim Giresun’da deprem etkisi yaratırken, Taşkın’ın neden görevden alındığı tartışmaları başladı. Diğer taraftan sel afeti sonrası Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven ile polemik yaşaması nedeniyle izne gönderildiği iddia edilen AFAD Müdürü Halil Topatan'ın izni dolmasına rağmen rapor alarak görevine dönmediği öğrenildi. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda Topatan’ın görevden alınarak yerine Artvin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Cavunt'un atanacağı iddia ediliyor.

GİRESUN AK PARTİ

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’nın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hizmet adına gece gündüz sürdürdüğü çalışmalar partililer ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Tatlı, milletvekilleri ile birlikte uyum içerisinde ayrıştırmadan, omuz omuza vererek gönüllere daha fazla girmenin yolunun hizmetten geçtiği anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Tatlı’nın, milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte el ele vererek hizmet yapması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da takdirle karşılanıyor.

REKTÖR ZEYBEK’E ZİYARET

Gümüşhane Şiran Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, İl Encümeni Kadir Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Güngör, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bayram Ürkek ve Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal Kurt ile birlikte Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret etti. Rektörlük makamında yapılan nezaket ziyaretinde Şiran heyeti Gümüşhane Üniversitesinin son günlerde yakaladığı başarılardan söz ederek, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in Şiran ilçesindeki çalışmalarıyla bu başarılara sağladığı katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap