SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.03.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 17.03.2021

17 Mart 2021 Çarşamba - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 17.03.2021





AŞI TEPKİSİ

DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bayburtlu hemşehrimiz Mustafa Yeneroğlu, aşılama programı dışında yer alan milletvekillerinin de aşı olduğunu ve bunun saklandığını söyledi.

"3 hafta önce bana da söylediler. Ben de 'Arkadaşlar siz Allah'tan korkmuyor musunuz' dedim" sözleriyle duruma tepki gösteren Yeneroğlu, "Yaş haddine bakılmaksızın bütün milletvekilleri oldu. Ben olmadım. Çünkü ahlaki bulmuyorum. Duyurmamaya çalışıyorlar. Ben ahlaki ve etik bulmuyorum. Bu çok yanlış bir şey. Bizden önce aşı olması gereken insanlar var. Sağlık görevlileri var, güvenlik görevlileri var, askerlerimiz var, cezaevlerindeki insanlar var. Hiç olmaması gereken bir çok milletvekilinin aşı olduğunu öğrenince çok üzüldüm. İktidar muhalefet fark etmiyor" dedi.

GÜNNAR’DAN TEŞEKKÜR

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız’a Akçaabat Kavaklı mahallesindeki binalarının, gençlik merkezi olması talebimizi onaylayarak ikinci gençlik merkezimizi gerçekleştirmemize desteklerinden dolayı hemşehrilerimiz adına şükranlarımla. Trabzon’a hayırlı olsun” dedi.

Günnar, “Şehrimizin başarılı doktorlarından, Ahi Evren Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi klinik şefi Prof.Dr. İlker Mataracı'nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Allah(C.C.) rahmet eylesin. Ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum” paylaşımında bulundu.

EKMEKÇİ’YE GEÇMİŞ OLSUN...

Artvin Hopa’nın sevilen ismi, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi Covid-19’a yakalandı. Öksürük ve halsizlik şikayetleriyle gittiği Hopa Devlet Hastanesi’nde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan Başkan Ekmekçi, doktorları tarafından yapılan ilk kontrollerinin ardından evde dinlenmeye çekildi. Ekmekçi, evde tedavi altında olduğunu ifade ederek, “Doktorların kontrolünde bu süreci evimde geçireceğim. Şahsımı arayan, iyi dileklerini
ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ENGİNYURT’UN OY YORUMU

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Demokrat Parti Yargıtay'ın açıkladığı sayılarına göre 432 bin üyesi ile Türkiye'nin 4. partisidir. Üyelerimiz başka partilere oy verse de Demokrat Parti kimliklerini asla terk etmemiştir."

Demokrat Parti çok kısa sürede toparlanabilecek 75 yıllık geleneği ile Türkiye'nin yönetimine talip olduğunu gösteren bir siyasi partidir.  Sayın Genel Başkan Gültekin Uysal ile birlikte bütün demokratları ayağa kaldıracak, kendi cumhurbaşkanı adayını çıkaracak, kendi ismiyle gireceği seçimlerde de iktidara talip olmak için mücadele edecektir" dedi.

ANDIMIZ AHDIMIZDIR

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Andımız sözde çözüm sürecinde kaldırılan andımız yargı kararına rağmen  okutulmamıştı. Danıştay son kararıyla; Ne Mutlu Türküm diyene diye biten andımızdan çok rahatsız olan iktidarın yüreğine su serpti! Ama çok sevinmesinler; İYİ Parti gereğini yapacaktır! Andımız ahdımızdır. Sözde çözüm bize göre ise çözülme sürecinde terörist başı AND'ımızın kaldırılmasını talep etti Danıştay ret etti. Danıştay o gün aldığı kararı bugün bakanlığın talebi ile iptal etti. Yoksa yeni bir çözülme süreci mi başlıyor” yorumunda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap