SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 18.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 18.01.2021

18 Ocak 2021 Pazartesi - 08:49




Olaylar ve Yaşananlar | 18.01.2021





RİZE’NİN SORUNLARI MASADA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette Rize’nin devam eden yatırımları, sorunları ve özellikle kentsel dönüşüm projesi masaya yatırıldı. Karamehmetoğlu, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

AŞIYA DAVET

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Milletimizi, bilim adamlarımıza ve doktorlarımıza itimat etmeye ve aşı vurulmaya davet ediyorum. Ben de aşı olacağım. Allah, tez vakitte bu pandemiden kurtulmamıza vesile kılsın ve bizi sağlıklı günlere kavuştursun” paylaşımında bulundu.

ECEVİT’İ UNUTMADI

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, “Sosyal demokrasinin unutulmaz lideri, halkın adamı 3. Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in Beyaz Güvercini, DSP'nin kurucusu ve ilk başkanı, ömrü demokrasi mücadelesi içerisinde geçen Cumhuriyet kadını Rahşan Ecevit’i aramızdan ayrılışının yıldönümünde saygıyla ve özlemle anıyorum” dedi.

NEDEN SUSULUYOR

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ’ı hastanede ziyaret ettiğini belirterek, “Kafasında 15 dikiş, kolu kırık, yüzünde ve vücudunda yaralar. Bu zalimliği yapanlardan ve arkalarındaki güçlerden memlekete bir milim fayda gelir mi? Herkesin bildiği sırlar karşısında Cumhurbaşkanı neden susar?” dedi.

Yeneroğlu, “Kişilerin kuralların ve kurumların üstünde konumlandırıldığı, güvenin şahıslarda arandığı ülkelerde demokrasi gelişemez. Özgürlükçü demokrasinin şartı güçlü toplum ve kurallara bağlı güçlü kamu yönetimidir. Kişiler geçicidir, güveni kurallar ve o kurallara bağlı kurumlar sunar” ifadelerini kullandı.

ÖRS’TEN KUTLAMA

Trabzon’un ve bölgenin sorunlarını yakından takip eden İYİ Parti Trabzon milletvekili spor alanındaki gelişmeleri de yakından takip eden bir milletvekili. Örs, “Sırbistan’da düzenlenen 10. Nations Cup Uluslararası Boks Turnuvası’nda 69 kiloda altın madalya kazanan Milli Sporcumuz, evladımız Busenaz Sürmeneli’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

PAZAR BELEDİYESİ MEMUR ALACAK

Rize’nin Pazar Belediyesi memur alımı yapacağını açıkladı. 10 kişinin alınacağı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Pazar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; ''Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği'' ile Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur ve zabıta memuru alınacaktır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap