SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 18.06.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 18.06.2019

18 Haziran 2019 Salı - 09:21




Olaylar ve Yaşananlar | 18.06.2019





İMAMOĞLU İÇİN SÖYLEYECEKLER

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için sanatçılar bir araya geliyor. Çarşamba günü İstanbul Kadıköy’de saat 19.30’da düzenlenecek şenlikte sanatçılar müzik severlerle buluşacak.

Ücretsiz olan ve Ayça Güner ile İbrahim Karaca’nın sunuculuğunu yapacağı şenlikte Selçuk Balcı, Gökhan Birben, Ayşenur Kolivar, Erdal Bayrakoğlu, Erdem Akın, Filiz İlkay Balta, Hızır Canbaz, Korhan Özyıldız, Mahmut Turan, Nurettin Gürdal, Selim Bölükbaşı, Şenol Morgül, Ümit Taşkıran sahne alacak.




ÇAYKUR’DAN DESTEK

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığınca düzenlenen Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 180. yılı törenlerinde Erzurumluların ve bölge halkının hem içini hem yüreklerini ısıttı.




Jandarma teşkilatının kuruluşunun 180. yıldönümü etkinliklerinin büyük bir coşkuya sahne olduğu Yakutiye Havuzbaşı Kent Meydanında kurulan stantlarda jandarmanın birimleri silah ve teçhizatları tanıtılırken, ÇAYKUR’da kurduğu çay tadım standından katılımcılara sıcak çay ikramında bulundu.

Etkinliklere Erzurum Valisi Okay Memiş, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, Jandarma Bölge komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Salih Mesci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KÖPEKLERE EZİYET




Trabzon Akçaabat’ta eski adı Geliya olan Meşelli Mahallesinin Çamlıca Mevkiinde iki köpek sahipleri tarafından adeta işkenceye varacak kadar bir muamele yapıldığını gören çevre sakinleri belediye ve hayvan severleri göreve çağırıyorlar.

Sürekli bağlı tutup, sahiplerinin zaman zaman 3-4 gün bile yanlarına uğramadıkları köpekleri çevre sakinleri su ve ekmek vererek diri tutmaya çalışıyorlar. Sahipleri tarafından sopa ile dövülecek derecede kötü muameleye tabii tutulan köpeklerin içler acısı hali karşısında gerekirse ilgili makamlara şikayette bulunulacağı da bildirildi.




OTOBÜSLERDE KLİMA YOK MU?

Trabzon’da toplu ulaşımda en büyük yükü çeken belediye otobüslerinde her yaz aynı sıkıntı yaşanıyor. Klima…Balık istifi gibi yoğun olan otobüslerde klima çalışmayınca vatandaş terden su oluyor. Vatandaşın talebine kulak verin, yaz aylarında bu eziyeti kimseye yaşatmayın. Çalıştırın şu klimaları. Bozuksa yaptırın. Bazı otobüslerde de klima yok. Vatandaş cam açıyor fakat yaşlılarımız camın açılmasına da karşı çıkıyor. Ah be güzel insanlar lütfen bencil davranmayın. Size ufak bir rüzgar vurmasın diye millet kan ter içinde kalıyor. Biraz daha hoşgörü lütfen.

KRİTİK ATAMALAR AÇIKLANDI




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi başında 2 flaş atamayı duyurdu. Zorluoğlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Ahmet Adanur’un resmen atandığını açıkladı. Daha önce Cizre Kaymakamlığı görevini yürüten Adanur, Yomra doğumlu. Van’da Zorluoğlu Başkanlığı yönetimindeki VASKİ’ müdürlüğü yapan Ali Tekataş ise Elazığ doğumlu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap