SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2024

22 Mart 2024 Cuma - 09:10




Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2024





BAKAN ÖZHASEKİ HEMŞEHRİ DERNEKLERİYLE BULUŞACAK

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Trabzon’a geliyor. Bakan Özhaseki Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Trabzon milletvekilleri 23 Mart Cumartesi günü Sahil Alyans Düğün Salonunda Trabzon’daki Hemşehri Dernekleri (Trabzon Bayburtlular Derneği, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği, Trabzon Artvinliler Derneği ve Trabzon Giresunlular Derneği) ile bir araya gelecek. Trabzon’da kurulan Hemşehri Dernekleri Platformu yerel seçim sürecinde çok önemli bir birliktelik sağlamıştı. Kendilerini kutlamak gerek.

KAYA’YI CANALİOĞLU’NA TESLİM ETTİ




Özgür Özel’in Trabzon mitinginde seçim otobüsünde Trabzon’da 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanmış Volkan Canalioğlu vardı. Özel, Canalioğlu’nun Trabzon’da ne kadar sevildiğini biliyor olmalı ki ona karşı özel bir hassasiyet gösterdi. CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya’yı Canalioğlu’nun bir kopyası olarak gördüğünü belirten Özgür Özel, “Kaya’yı sağlam ellere teslim ettim bir yanında Volkan abi, diğer yanında Ekrem İmamoğlu başkanımız var, daha ne olsun, bu iş tamamdır” mesajı verdi. Özel, Trabzon mitinginde emeklileri unutmadı ve bir de müjde verdi. Meydan Parkı’nda keyifli bir şekilde çay içmeyi özleyen Trabzon’da yaşayan emeklilere Ahmet Kaya başkan olduğu takdirde çayı 1.5 TL yapma sözü verdi.

AK PARTİ ORDU’YU KAYBEDİYOR




31 Mart yerel seçimlerine 10 gün kala ASAL Araştırma Şirketi’nden çarpıcı bir anket sonuçları geldi. AKParti uzun yıllardır yönettiği Ordu’yu 31 Mart’ta kaybedebilir. İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ın, ASAL Araştırma Şirketi’nin Mart ayında yaptığı ankette AKParti’nin adayı Mehmet Hilmi Güler’in 1 puan önünde olduğu gözüküyor. ASAL Araştırma Şirketi, Ordu için yaptığı anketin detaylarını paylaştı. Kentte 6-12 Mart tarihlerinde 1500 kişi ile CATI yöntemi (Bilgisayar Destekli Telefonda Anket) ile yapılan çalışmada ilk sırayı İYİ Parti'nin adayı Enver Yılmaz, yüzde 41,6 oy alırken AKP'nin adayı Mehmet Hilmi Güler yüzde 40,5 oranında kaldı.

ŞALPAZARI’NDA CUMHUR İTTİFAKI GERÇEĞİ

Önceki gün MHP-AK Parti Cumhur İttifakı Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız’a  destek noktasında gerçekleşen miting oldukça görkemli geçti. AK Parti ve MHP tam kadro oradaydı. Cumhur İttifakının moral buluğu Şalpazarı ilçesinde seçimlerin favorisi konumunda. Şalpazarı ilçesinde Cumhur İttifakı ile birlikte  CHP-İYİ Parti Demokrat Parti-Büyük Birlik  Partisi-Yeniden Refah Partisi-Saadet Partisi belediye başkan adayları müthiş bir yarışın içinde olacak.




TFF’NİN DÜNYA UMURUNDA DEĞİL

Türk futbolu tarihinin belki de en sıkıntılı günlerinden geçiyor. Skandalların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak geçtiğimiz pazar günü oynanan maçta; Trabzonspor taraftarı sahaya atlayıp Fenerbahçeli futbolculara saldırmış, büyük olaylar yaşanmıştı. Fenerbahçe ligden çekilme konusunu değerlendirmek için olağanüstü genel kurul kararı alırken, Trabzonspor Kulübü de şehirdeki tüm siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu sert bir basın toplantısı düzenledi.Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ise sanki hiç bunlar yaşanmamış gibi normal hayatlarına devam ediyor. TFF; Riva'da bir iftar organizasyonu düzenledi. Süper Lig'den sadece 5 kulüp başkan düzeyinde katılım gösterdi. Trabzonspor, Gaziantep FK, Hatayspor, Başakşehir ve Sivasspor'un başkanları organizasyonda yer alırken, Galatasaray'ı İkinci Başkan Metin Öztürk temsil etti. TFF başkan ve üyelerinin meşeli halleri keyifleri yerindeydi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap