SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.09.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 22.09.2020

22 Eylül 2020 Salı - 11:14




Olaylar ve Yaşananlar | 22.09.2020





ÇİFTÇİYE 20, KURUYEMİŞÇİYE 90 LİRA

Enflasyon ve dolar kurundaki artış ile birlikte birçok üründe fiyatlar artmaya devam ediyor. Kuruyemişçilerde ise fındığın kilosu 90 liraya kadar çıkıyor. Çiftçiden 20 liradan alınan fındığın fiyatının kuruyemişçilere gelene kadar 90 liraya kadar çıkması sosyal medyada gündem oldu. Twitter’da bir kullanıcının yaptığı paylaşım ise okuyanları güldürdü. Twitter’da fındık fiyatlarıyla ilgili yapılan paylaşım şöyle: “Fındık çiftçiden 20 liraya alınıyor, kuruyemişçide 90 lira. Arada ne yapıyorsunuz? Fındığı okula mı yazdırıyorsunuz? Yüksek lisans mı yaptırıyorsunuz? Hiç mi sosyal hayatı yok bunun?”

İYİ PARTİ’DE TRABZON RÜZGARI

İYİ Parti’nin İkinci Olağan Kurultayı’na Trabzon damgası vuruldu. Kurultayda 187 kişinin yarıştığı Genel İdare Kurulu (GİK) seçimlerinde İYİ Parti Teşkilat Başkanı Trabzonlu Koray Aydın 965 oyla 6’ncı sırada, İYİ Parti Sözcüsü Trabzonlu Yavuz Ağıralioğlu 892 oyla 11’inci sırada yer aldı. Trabzonlu siyasetçi Şükrü Kuleyin ise 651 oyla 44. sırada yer alarak yeniden GİK'e seçildi. Kurultayın ardından açıklamada bulunan Şükrü Kuleyin, “Kurucular kurulu üyesi olmaktan onur duyduğum İYİ Parti’mizin ikinci olağan kongresinde yeniden Genel İdare Kuruluna seçildim. Başta Sayın Genel Başkanım Meral Akşener olmak üzere tüm üst kurul delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçiliği davamızda Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.

ALTINORDU BELEDİYESİ’NE ÖDÜL

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen Bisikletli Ulaşım Fikir ve Proje Uygulama Yarışması'nın ödül töreni, Ankara'da gerçekleştirildi. Belediyeler ödüllerini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Şükrü Karatepe ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin'den aldı. Projeler ile 10 belediyenin ödül aldığı törende, Altınordu Belediyesi adına Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören hazır bulundu. Tören, ödülü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun elinden aldı.

METİN CEZAYİR BÜYÜKELÇİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cezayir Büyükelçisi Mourad Adjabi’yi kabul etti. Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen kabulde, Başkan Metin, belediye çalışmaları ve altı yıl önce Doğu Karadeniz'de üretilmeye başlanan beyaz çayın hasadı ile ilgili bilgiler verdi. Türkiye ile ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi konularına vurgu yapılan ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

UZUN: İKİZDERE’DE BAYRAK İNMEYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi İkizdere ilçe başkanlığına yeniden seçilen Abdulrezzak Uzun, İkizdere’de başarı çıtasını yükselttiklerini söyledi. Uzun, “Biz ilçede hizmete talip olduk. 31 Mart yerel seçiminde MHP bayrağını diktiğimiz İkizdere surlarından inşallah o bayrağı bir daha indirmeyeceğiz. Bütün üyelerimizle ve partimize oy vermiş bütün seçmenlerimizle çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik sloganıyla milletimize hizmeti en büyük görev sayarız. Bu bilinçle çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

ARSİN’DE TAŞLI İLE YOLA DEVAM

Trabzon’un Arsin ilçesinde dolmuşçu esnafı genel kurulunu gerçekleştirdi. Arsin Minibüs Durağı başkanlığına yeniden mevcut başkan İsmail Taşlı seçildi. Taşlı, “Birilerinin rantı için durağa sokulmaya çalışılan hattı olmayan 3 plaka ile ilgili yasal mücadelemizi bütün üyelerimizle birlikte sürdüreceğiz. Sonuna kadar bunun takipçisi olacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap