SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.01.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 27.01.2020

27 Ocak 2021 Çarşamba - 09:50




Olaylar ve Yaşananlar | 27.01.2020





BİRİLERİ LAF ÜRETİR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapılan eleştirilere, “Birileri sadece söz söyler laf üretirler, AK Parti Hükümetleri işlerini yapar ve devam ederler. Elazığ Depremi'nin yıl dönümünde; Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliği, devlet aklı ve tecrübenin ışığında yaralar en kısa zamanda sarıldı Allah ülkemizi her türlü afetten korusun” yorumu yaptı.

BALTA: BAŞARILAR

AK Parti Trabzon milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Trabzon İl Başkanlığı devir teslim töreni ile ilgili, “Devir teslim töreniyle AK Parti İl Bşk. görevine başlayan Sezgin Mumcu’yu tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum. Karadeniz Bölge İl Koordinatörlüğüne getirilmesinin ardından İl Bşk. görevini devreden Haydar Revi’ye  yaptığı hizmetlerden dolayi teşekkür ediyorum” dedi. Balta
“Arsin ilçe başkanımız Sayın Tolga Şengül’ün babası Nedim Şengül'ün vefatını teesürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, başta Tolga başkanımız olmak üzere tüm Şengül ailesine sabır diliyorum” paylaşımında bulundu.

DUR DEMELİ

Trabzon’da bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Trabzon Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Üyesi Ahmet Kaya, “Zamlar vatandaşın belini büktü! İki türlü zam yapılıyor biri fiyatları arttırarak diğeri gramajları düşürerek! Gizli zamlara dur denmeli, gramajı azaltılan ürünler hakkında vatandaş bilgilendirilmelidir” dedi.

AYDIN MUHTARLAR BULUŞTU

AK Parti Giresun Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyonu Üyesi Kadir Aydın, Giresun’un Güce ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Aydın, “ İlçe Başkanımız Sami Kaya ile birlikte kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Milletimize hizmetin ilk kapısı olan muhtarlarımızın taleplerini dinledik. Nazik misafirperverliklerinden ötürü muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi

AZİL GETİREBİLİR

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Türkiye’de kapanan iş yeri yok iddialarına karşın, “Türkiye'de Kapanan iş yerleri geçen yıla göre %43.6 arttı. Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı bunu doğruluyor. Ancak Cumhurbaşkanına "kapanan işyeri yok" diyor. Cumhurbaşkanı'nın lafı üzerine laf söylemek yeni bir azil getirebilir” yorumunda bulundu.
Kuvvetli, “Millet aç, sefil, perişan. İktidar her konuda olduğu gibi ekonomide de sorunlara çözüm üretemiyor. Bunun için seçim isteyenler Cumhur ittifakının ortağı Maocu Doğu Perinçek'e göre Biden'ci oluyormuş. Hadi oradan fırıldak” sözleri ile Perinçek’e tepki gösterdi.
 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap