SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 28.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 28.01.2021

28 Ocak 2021 Perşembe - 09:23




Olaylar ve Yaşananlar | 28.01.2021





ERDOĞAN KONGRELERE GELİYOR

AK Parti Rize İl Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 15 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacağı öğrenildi. İl Başkanı İshak Alim başkanlığında tek liste ile gidilmesi beklenen kongrenin hava şartlarına göre Çaykur DİDİ Stadı veya Yenişehir Spor Salonunda yapılmasının planlandığı öğrenildi. Öte yandan kısa bir süre önce Op. Dr. Sezgin Mumcu'nun il başkanlığına atandığı Trabzon'da il kongresinin Rize ile aynı gün yapılacağı ve her iki kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı bilgisine ulaşıldı.

AYVAZOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Trabzon’un Akçaabat Yayla Dere Vadisi Islahı, Hıdırnebi Sel Kapanı ve Beşikdüzü-Şalpazarı Vadisi 5. Kısım (50 Milyon TL) Projelerinin ihale izinlerini onaylayarak desteğini şehrimizden esirgemeyen kıymetli Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye şehrim adına şükranlarımı sunuyorum” paylaşımında bulundu.

SONEL ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Ordu’da göreve başladığında il genelinde tespit ettirdiği 2.112 yetim ve öksüz çocuğa mektup gönderen ve yazdığı mektubun sonuna da ‘annen ya da baban hayatta olsaydı ondan ne isterdin?’ diye yazan Vali Tuncay Sonel, mektubuna cevap veren yetim ve öksüz çocuklarımızın isteklerini bir bir yerine getiriyor. Sonel, Çamaş ilçesinde yaşayan ve babası vefat etmiş 4. Sınıf öğrencisinin, Trabzonspor forması, tablet ve çalışma masası isteğini de yerine getirdi. Vali Sonel, “Yaşar evladımızın Trabzonsporlu futbolcuların imzaladığı forma  ve beraberinde bordo-mavi renkli futbol topu ile birlikte tablet ve çalışma masası,  Çamaş İlçemize vekalet eden Çatalpınar Kaymakamımız Muhammet Kılıçaslan tarafından kendisine teslim edildi. Yaşar Evladımızın mutluluğuna vesile olan Trabzonspor’umuza da hassasiyetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

CANİKLİ’GİRESUN’DA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Çotanak Spor Kompleksi’ni Giresunspor’a ve Türk futboluna kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha şükranlarını sundu. Canikli, “Bu muhteşem eserin ilimize kazandırılmasında ve Giresunspor’un bugünlere gelmesinde Giresunspor’un eski Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ile rahmetli Giresunspor Kulüp Başkan Vekilimiz çok değerli kardeşim Hasan Ali Tütüncü’nün de büyük emekleri oldu. Bugün burada sizlerin huzurunda Mustafa Bozbağ yönetimine emekleri için teşekkür ediyorum, ayrıca çok değerli kardeşim Hasan Ali Tütüncü’yü de bir kez daha rahmetle anıyorum, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TÜRÜT’ÜN ACI GÜNÜ

Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ile iş insanı Hızır Yılmaz Türüt’ün anneleri Asiye Türüt tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Merhume Türüt’ün cenazesi Ambarlık Köyü İmamı Azam Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki kabristanlığa defnedildi. Cenaze törenine Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, çok sayıda kamu kurum amiri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaş katıldı. Bizde Karadeniz gazetesi olarak merhume Asiye Türüt’e Allah’tan rahmet, oğulları İbrahim Türüt ile Hızır Yılmaz Türüt’e ve kederli ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap