SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 28.03.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 28.03.2021

28 Mart 2021 Pazar - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 28.03.2021





EPCİM’DEN ZİYARET

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin geçen hafta gerçekleştirilen olağan genel kurulu sonrası göreve başlayan yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Cemiyet Başkanlığı görevini üstlenen Murat Okutmuş ile yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Vali Epcim, meslek mensuplarına çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Söz Bayburt’tan açılmışken Yüksek Seçim Kurulu, 2020 nüfus bilgilerine göre illerin çıkarabileceği milletvekili sayılarını Resmi Gazete'de yayımladı. Milletvekili sayısı azalan diğer bir il ise Bayburt oldu. Bayburt'un milletvekili sayısı 2'den 1'e düştü. Ankara 3, Bursa 2, İstanbul 3 ve İzmir 2 seçim çevresine bölündü.

HAYIRLI OLSUN

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun Millet Bahçesi için düğmeye basıldı. Giresun'da Atatürk Stadı'nın olduğu alana inşa edilecek olan Millet Bahçesi'nin 15 Haziran 2021 tarihinde yapım ihalesinin gerçekleştirileceği açıklandı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Milletvekilimiz Kadir Aydın beyle birlikte TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi'ne ait sosyal donatı inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı projesi ihalesinin 15 Haziran 2021 tarihinde yapılacağı müjdesini aldık. Güzel şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

KAMERALI DENETİM

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, göreve geldikleri ilk günden beri insan odaklı hizmet sunmak amacıyla akıllı belediyecilik uygulamalarını bir bir devreye aldıklarını söyledi. Kameraların Zabıta ekiplerince seyyar satıcılar, esnaflar ve pazar yerlerinin denetimleri dahil her türlü görevde kullanılacağını ve bu sayede Zabıta’nın esnaf veya vatandaşlar arasında olan diyaloglarının kayıt altına alınacağını kaydeden Çimen, “Zabıta ekipleri, artık görüntü ve ses kaydı yapan yaka kameraları aracılığıyla yaptıkları rutin denetimleri ve uygulamaları kayıt altına alacak. Görüntü ve ses kaydının yanı sıra fotoğraf çekme özelliğine sahip kamera sistemi ile il merkezi genelindeki denetimlerimizde kullanmaya başlandık. Zabıta ile vatandaş arasındaki iletişimin daha sağlıklı hale gelmesi hedefiyle yapılan uygulama sayesinde, denetim ve uygulamalar sırasında Zabıta memurları ile vatandaşlar arasında yaşanan sorunların, iddiaların ve şikâyetlerin engellenmesi, etkin bir denetleme ortamı oluşturulması amaçlıyoruz” dedi.

KUVVETLİ’NİN SÖZLERİ

İYİ Parti Trabzon İl başkanı Azmi Kuvvetli AK Parti’nin yaptığı 7. Olağan Büyük Kongre ile ilgili, “AK Parti kongresinden çıkanın en anlaşılır sonuç: Yastıkaltı altınlarınızı getirin.!

PKK terör örgütü değildir" diyen Orhan Miroğlunun Ak Parti'nin MKYK'sına Seçilmiştir. Ak partiye hayırlı olsun. AK Parti kongresine katılan vatandaşların mutlaka karantinaya alınmalıdır. Aksı halde salgında patlama yaşanması kuvvetle muhtemeldir. Yetkililer dikkat.!” Paylaşımında bulundu.

MASKE TEPKİSİ

Saadet Partisi Ordu Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan,"Sağlık Bakanımızın sürekli tavsiyesi olan maske-mesafe-hijyen tavsiyesini hiç bırakmadım. Ancak; AKP kongrelerinin finali olan kurultayda lebaleb'likler ve hiçbir kuralı tanımayan başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere, devleti yöneten iktidar ve gönül veren vatandaşları görünce sokakta maske takmamaya karar verdim. Bu konuda anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim" dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap