SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar |28.06.2020

Olaylar ve Yaşananlar |28.06.2020

28 Haziran 2020 Pazar - 09:26




Olaylar ve Yaşananlar |28.06.2020





USTAOĞLU’NUN TEMPOSU

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu kentin hizmet çıtasının yükselmesi için yoğun mesai veriyor. Ustaoğlu’nun hizmetlerin yanı sıra çocuklara ayrı bir özen göstermekte. Sevgi evlerindeki –çocukların toprakla buluşmasında da yalnız bırakmadı. Akçaabat Ziraat Odası’nın önderliğinde yapılan etkinlikte Vali Ustaoğlu öğrencilerle birlikte daha önce dikilen ürünlerin hasadına katıldı. Ustaoğlu’nun 7’den 70’e her yaştaki insanların en büyük güvencesi. Reklam kokan hareketlerden uzak yaptığı icraatlarla takdir toplayan ve çalışma temposu Ustaoğlu’nun Trabzon’un gelişimine, değişimine ve en üst düzeyde hizmet alması adına attığı adımları her gün daha fazla kazanım elde etmesine neden oluyor.

VALİ ÜNLÜ BOŞ DURMUYOR

Giresun Valiliğine atanan Enver Ünlü, Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Ünlü’yü Belediye binası önünde karşılayan Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Ünlü’ye tek tek belediye birimlerini gezdirdi. Belediye personellerine kolaylıklar dileyen ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Ünlü, Başkan Şenlikoğlu ile birlikte Osman Ağa balmumu önünde hatıra fotoğrafı çektirerek, ardından başkanlık makamına çıktı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şenlikoğlu, Giresun’un gelişimi ve halka hizmet götürme noktasında Vali Enver Ünlü ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını kaydetti. Vali Ünlü ise gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek Giresun’un her yönden büyüyüp gelişmesi için ortak hareket edeceklerini söyledi.

BAYRAKTAR’A SİTEM

FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar, eski FİSKOBİRLİK çalışanlarının tepkisini üzerine çekti. Katıldığı bir televizyon kanalında eski FKB çalışanlarını hedef göstermeye çalışan Bayraktar’a, “FKB Ayrılmışların Birlikteliği Grubu”ndan çok sert bir cevap geldi. Konuyla ilgili dün yazılı bir açıklama yapan FKB Ayrılmışların Birlikteliği Grubu; “İlgili kişi kendi başarısızlığını biz çalışanlara saldırarak örtbas edemez. Bu insanlardan öncelikle helallik istenmesi gerekir” diyerek, FKB Başkanı Lütfi Bayraktar’a ateş püskürdüler

ENGİNYURT, BAŞKAN GÜLER’E TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ordu’da İktidar partisi milletvekili Ergün Taşçı’nın sözlerine MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat kaçak cevap verirken, ilde daha önce MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’ta Ordu’da yerel bir TV kanalında katıldığı programda AKP Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’i eleştirmiş, Güler'i sadece fotoğraflarda gördüklerini dile getirerek, “Bu saatten sonra görmek de istemiyoruz. Bu saatten sonra MHP, Ordu Büyükşehir Belediyesinde yapılan ve Ordu’nun 18 ilçesinde yapılan yanlışları gündeme taşıyacaktır. Artık rahatlık dönemi bitti. Bir yıl sesimizi çıkarmadık. Bir yıl bekledik” diye konuşmuştu.

ARINÇ’IN MHP YORUMUNA SERT YANIT

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç bir televizyon programında kendisine sorulan “MHP, AK Parti’nin sırtında yük demiştiniz, aynı fikirde misiniz?” sorusuna verdiği “Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içimde kalsın” cevabı verdi. Arınç’ın bu sözlerine Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan tepki geldi. Enginyurt, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: * Sen yoksun yanında da başarısız mı? Sen var mıydın 24 Haziran’da? 24 Haziran’da MHP vardı. * Bülent Arınç’a soruyorlar ‘MHP, AK Parti’nin sırtında yük demiştiniz, aynı fikirde misiniz?’. Diyor ki ‘Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içimde kalsın’. Yani demek istiyor ki ‘aynı düşüncedeyim.’ * Cumhurbaşkanının sırtında bir kambur varsa, Bülent Arınç sensin! MHP'liler kimsenin sırtında kambur olmamıştır. Bülent efendi, içinde taşıdığın pis fikirlerini biz biliyoruz. Ülkücü ve MHP düşmanısın

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap