SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 28.09.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 28.09.2020

28 Eylül 2020 Pazartesi - 09:11




Olaylar ve Yaşananlar | 28.09.2020





CANLI HERKESİ AĞLATTI

İstanbul İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı, yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde Covid-19 tanısıyla tedavi altına alınan Canlı, yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayan Gümüşhane eski milletvekili ve eski belediye başkanı Mustafa Canlı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

TÖREN BUGÜN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Canlı’ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi. Çimen, bugün belediye önünde saat 13.00’te düzenlenecek tören sonrası Canlı’nın cenazesinin saat 14.00’te Kemaliye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Emirler Mezarlığı’nda toprağa verileceğini bildirdi.

SONUNDA BAŞARDI

Giresun-Dereli arasında yapımı bir türlü tamamlanamayan karayolunun bir an önce bitirilmesi için yıllardan bu yana uğraş veren AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, sonunda amacına ulaştı. Sel nedeniyle Dereli’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na kamulaştırma davaları nedeniyle Giresun-Dereli arasındaki yolun bitirilemediğini belirten milletvekili Sabri Öztürk, davası süren bölgeler için acele kamulaştırma kararı verilmesini önerdi, Bakan Karaismailoğlu da Öztürk’ün bu talebini Karayolları Genel Müdürüne iletince sorun çözülmüş oldu. Karayolları Genel Müdürlüğünün talebi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik otoyolundaki acele kamulaştırma alanları ile Dereli’deki bazı bölgeleri kapsayan yerleri de dahil ederek kararnameyi imzaladı.

TERZİ İLE YENİDEN

AK Parti Ardeşen'de iki adayla kongreye gitti. Mevcut başkan Mustafa Terzi ve İbrahim Kutanoğlu'nun aday olduğu kongrede, kullanılan 394 oyun 299'unu alan Terzi başkanlığa yeniden seçildi. Diğer aday İbrahim Kutanoğlu ise 95 oy aldı. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "83 milyon vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak ve dünyada var olan nimetleri tadacak bir duruma getirmek AK Parti olarak bizim hedefimizdir" dedi. Kongre sonrasında AK Parti Ardeşen İlçesi Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu: Mustafa Terzi, Nazım Kahya, Nuri Şeremet, Mevlüt Kuyumcu, İsa Kıyıcı, Recai Kartal, Hacer Biberoğlu, Zeynep Bakan, Enes Aşık, Muharrem Delibaş, Dursun Ali Balsüzen, Sadık Dalbastı, Hasan Yazıcı, Saim Dereci, Serap Bağcı.

DALMIŞ’A BAŞARILAR

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinin yeni kaymakamı Fatmagül Dalmış 16 Eylül Çarşamba günü itibariyle göreve başladı. Balıkesir ili Bigadiç ilçesi kaymakam vekili iken İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 20 Temmuz 2020 tarihli onayıyla Şiran Kaymakam Vekili olarak atanan Mehmet Ali Uzun, kısa bir görev süresi alarak ilçeye veda etti. Daha önce Konya ili Derbent ilçesinde görev yapan Fatmagül Dalmış’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

GİRESUN ve ARTVİN YAŞLANIYOR

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Giresun en yaşlı iller arasında 3., Artvin 5. sırada yer aldı. Türkiye'de yaş ortalaması en yüksek olan iller (Bunun için illerin ortanca yaşına bakalım) belirlendi. 1-Sinop: 40.8, 2-Balıkesir: 40.2, 3-Giresun: 39.9, 4-Kastamonu: 39.9, 5-Artvin: 39.5, 6-Çanakkale: 39.5, 7-Edirne: 39.4.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap