SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 30.06.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 30.06.2020

30 Haziran 2020 Salı - 09:24




Olaylar ve Yaşananlar | 30.06.2020





ÇEBİ’DEN KALAYCI’YA ZİYARET

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ve Selahattin Hasançebi ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı’yı ziyaret ettiler. Çebi, ilçenin sorunları ile ilgili Bakan Yardımcısı Kalaycı ile istişarelerde bulundu. “Başkan Çebi yaptığı açıklamada “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız, Araklılı hemşehrimiz Sn. Şeref Kalaycı’yı Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcımız Burhan Akyıldız ve Selahattin Hasançebi ile ziyaret ettik. Sayın Bakan Yardımcımıza desteklerinden ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi.

RİZE’DE ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Hemşin I Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla Rize’nin Hemşin İlçesi, Ortaköy Mahallesinde yer alan taşınmazın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararda; “Hemşin I Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla Rize İli, Hemşin İlçesi, Ortaköy Mahallesinde yer alan 109 ada, 13 parsel numaralı taşınmazın, tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27nci maddesi gereğince karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

AYDIN’IN ÇAĞRISI




İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulundu. İYİ Partili Aydın, “KHK öncesi işe başlayan 4B'li sağlık çalışanları mağdur ve kadro bekliyor. Bu haksızlık giderilmeli! Sağlık çalışanları ve söz verilen tüm çalışanlar için 3600 ek gösterge unutulmamalı!” diyerek Bakan Koca’ya seslendi. Koray Aydın’ın, “Sağlık çalışanları unutulmasın” diyerek, şu ifadeleri kullandı:

SAĞLIK ÇALIŞANLARI UNUTULMASIN!

Emsalleri, 2011'de çıkan 663 Sayılı KHK ile kadroya alınırken, KHK öncesi işe başlayan 4B'li sağlık çalışanları mağdur ve kadro bekliyor. Bu haksızlık giderilmeli! Sağlık çalışanları ve söz verilen tüm çalışanlar için 3600 ek gösterge unutulmamalı!”




GÜMÜŞHANE’YE 7 DOKTOR

Gümüşhane Devlet Hastanesinde Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasıyla ataması yapılan 7 uzman doktor poliklinik hizmeti vermeye başladı. Yeni atamalarla birlikte hastanedeki uzman hekim sayısı 50’ye yükselirken, bu rakama klinisyen, biyokimya, patoloji gibi laboratuvar hekimleri de dahil. Hastaneye atanan doktorlar ve branşları şöyle: Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Fatih Zengin, Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Uzm. Dr. Tuğba Yemiş, Nefroloji Uzm. Dr. Erhan Akkaş, Nöroloji Uzm. Dr. Berrin İnan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzm. Dr. Süleyman Kasım Taş, Ortopedi ve Travmatoloji Uzm. Dr. Hüseyin Olgun, Üroloji Uzm. Dr. Serdar Madendere.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap