SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Doktor vekilden Corona uyarısı!

Doktor vekilden Corona uyarısı!

23 Şubat 2020 Pazar - 14:14




Corona virüsü ile birlikte gelen ölümlerin ardından, salgın da artarak devam ediyor. Sınır komşumuz İran’da da Corona yayılıyor. CHP’li doktor milletvekillerinden Mustafa Adıgüzel, Corona virüsü salgını ve alınması gereken acil önlemleri anlattı. Adıgüzel, "samimi insan ilişkilerimiz virüsün hızlıca yayılmasına neden olabilir" uyarısında bulundu.





Türkiye’nin sınır komşusu İran’dan peş peşe gelen Corona virüsü vakalarının ardından ülkemizde de korku yükseldi. CHP Ordu Milletvekili Doktor Mustafa Adıgüzel sınırımızda dayanan Corona virüs salgını ve alınması gereken acil önlemlerle ilgili bir açıklama yaptı. “Çin'in Wuhan kentinden başlayarak dünyaya yayılan bu ölümcül virüs artık sınırımıza kadar geldi” diyen Adıgüzel, salgından korunmaya yönelik yöntemlere değindi.

“Virüsün ülkemizde de salgın şeklinde yayılmasından endişe ediyoruz” diyen Adıgüzel; “El öpme, yanak yanağa öpüşme, tokalaşma gibi kültürümüzde olan samimi insan ilişkilerimiz virüsün hızlıca yayılmasına neden olabilir” diye konuştu. Virüs ülkemize girmeden engel olmanın hayati önlem taşıdığına vurgu yapan Adıgüzel; “Ülkemize girmesi halinde de yaşanacaklara karşı şimdiden hazır olunmalıdır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap