SON DAKİKA


Foto Galeri > Son İstanbul seçim anketi sonuçları açıklandı!

Son İstanbul seçim anketi sonuçları açıklandı!

13 Haziran 2019 Perşembe - 15:38

23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Themis Araştırma firması tarafından son yapılan kamuoyu araştırma sonuçları açıklandı.

1 / 5 Son İstanbul seçim anketi sonuçları açıklandı!

YSK'nın yenileme kararıyla birlikte 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri için anket firmaları çalışmalarını sürdürüyor. Themis Araştırma tarafından yapılan son İstanbul anketine göre Ekrem İmamoğlu 8 puan önde. Kaynak Yeniçağ: İşte son İstanbul anketi! "Kararsızlar dağıtıldıktan sonra..."

2 / 5 Son İstanbul seçim anketi sonuçları açıklandı!

Themis Araştırma tarafından yapılan 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi anketinin sonuçları açıklandı. Kaynak Yeniçağ: İşte son İstanbul anketi! "Kararsızlar dağıtıldıktan sonra..."

3 / 5 Son İstanbul seçim anketi sonuçları açıklandı!

"Yüz yüze anket yöntemi" kullanılan araştırma 8 haziran - 12 Haziran 2019 tarihlerinde, İstanbul’un 23 ilçesinde son seçimde İstanbul seçim sonuçların veren ve yüksek oranda İstanbulu temsil kabiliyetine sahip mahallelerinde gerçekleştirildi ve anketin hata payı yüzde /- 2,13 olarak hesaplandı. Kaynak Yeniçağ: İşte son İstanbul anketi! "Kararsızlar dağıtıldıktan sonra..."

4 / 5 Son İstanbul seçim anketi sonuçları açıklandı!

5 / 5 Son İstanbul seçim anketi sonuçları açıklandı!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap