SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdulkadir Selvi'den Devlet Bahçeli'yi kızdıracak ifadeler!

Abdulkadir Selvi'den Devlet Bahçeli'yi kızdıracak ifadeler!

19 Ocak 2021 Salı - 10:08




AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na ilişkin saldırılarla ilgili olarak Bahçeli'ye "MHP'li yöneticilerin sorumluluğu yok mu" diye sordu.





Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Karar Gazetesi’nin kiralık köşe yazarları, mesela Elif Çakır, mesela Yıldıray Oğur, mesela Taha Akyol ve diğer köşesiz sözde yazarlar MHP’yi hafife almasınlar, MHP’ye kara çalmasınlar. Çünkü kazdıkları kuyuya çoktan düşmüşler, kızarmayan yüzleriyle yakayı ele vermişlerdir." açıklamasını eleştirdi.

Selvi yazısında, "Bahçeli, 'MHP’nin sokakta işi yoktur. Kavga ve karışıklıkta hayır görmesi imkânsızdır' dedi.

Bahçeli’nin sözleri kadar zamanlaması da önemliydi. Yerindeydi. Ama devamındaki gazetecilere ve siyasetçilere gelen tehdit dilini nereye koyacağız?" diye yazdı.

 MHP'Lİ YÖNETİCİLERİN SORUMLULUĞU

Selvi, "MHP Lideri’nin açıklamalarında üzerinde durulması gereken önemli bir nokta daha var. O da Bahçeli’nin 'MHP, sokağı bilir, hasmı bilir, haini bilir, tuzak ve tertipleri bilir ve tanır. Ancak Milliyetçi-Ülkücü Hareketi tarafı olmadığı saldırılarla ilişkilendirmeye ve yargılamaya cüret etmek terörizmin lügatinden beslenenlerin harcıdır. Aynı zamanda bühtandır, komplodur. Sırtımızdan kurban kestirmeyiz' sözleri.


Bahçeli’nin, faturanın MHP’ye kesilmesine itiraz etmesi anlaşılabilir bir tavır. Ancak bu algının oluşmasında bazı MHP yöneticilerinin sorumluluğu yok mu? Bahçeli’nin mesajının bir adresinin de MHP olması gerekiyor muydu?" görüşünü savundu.

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap