SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti İzmir, 2022 yol haritasını belirledi

AK Parti İzmir, 2022 yol haritasını belirledi

15 Ocak 2022 Cumartesi - 14:09




AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, online gerçekleştirdiği ilçe başkanları toplantısında, 2022 rotasını belirledi. Tüm teşkilatların, 7-24 sahada olmasını isteyen Başkan Sürekli, "İzmir, yerel hizmet alamıyor. Her sokaktaki kapatılmayan çukuru, her kapının önündeki çöpü bileceğiz. Biz olsak ne yapardık anlatacağız" dedi.





AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilçe başkanlarıyla online toplantıda buluştu. İlçe başkanlarının 2023 ve 2024 hedefleri doğrultusunda yaptıkları planlamaların da tartışıldığı toplantıda, saha çalışmalarına ilişkin veriler de paylaşıldı. Başkan Sürekli, tüm teşkilatların 7-24 sahada olmasını istedi. "Her sokaktaki kapatılmayan çukuru, her kapının önündeki çöpü bileceğiz" diyen Sürekli, "İzmir, yerel hizmet alamıyor. Biz olsak ne yapardık anlatacağız" dedi.

Sürekli, "Bakın, İzmir; çamur deryasına dönen körfezde pelikanlarla turistik tur planlayan hayal peşinde koşanların elinde. Harmandalı’nda beklenen faciayı, Menderes’teki çöp tesisiyle durduracaklarını söyleyerek halkı uyutmaya çalışıyorlar. İzmir’in yolları köstebek yuvası. Çiğli tramvayıyla övünüyorlar, ambulanslar hastaneye girmekte zorlanıyor, sanayiciler isyanda. Veremedikleri her hizmetin, her eksiğin envanterini tutacağız. 2024’e kadar İzmirlilerin sesi olmaya devam edecek, sonra da bu enkazı biz ayağa kaldıracağız" diye konuştu.
Başkan Sürekli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Körfezde pelikanlar için turistik turu, çamur deryasında mı yapacaklar? Ciğerleri yerinden söken bu pis kokunun içinde mi yapacaklar? Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nden geceleri pis suları körfeze deşarj yaparak mı olacak? Körfez temizliğini yapmadan bu mümkün değil. Bunun için de alt yapıda yağmur suları ile kanalizasyonu ayrıştırmak ve dere ıslahlarını gerçekleştirmek zorundalar; ancak durmadan öteliyorlar. 5 bin kilometre ayrıştırma hattına ihtiyaç varken, şimdiye kadar yaklaşık yüzde 13 yapabildiler. Dere ıslahlarını yapmadan, sorunu köklü biçimde çözmek imkânsız. İşlerliğini kaybeden büyük kanal projesini ayağa kaldırmak yerine geçici ve pansuman tedbirlerle sorun daha da büyüyor. Hâl böyleyken, turistik tur yapma hayali kurmaları gerçekten çok ilginç."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap