SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener, Merkez Bankası'nın ihtiyat açkesini sordu; ''Kefen paramıza ne oldu?''

Akşener, Merkez Bankası'nın ihtiyat açkesini sordu; ''Kefen paramıza ne oldu?''

31 Mart 2020 Salı - 10:41




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akener, " 3 emekli maaşımı Ankara’ya, 3 emekli maaşımı İstanbul’a bağışladım. Dekontu elimde. Bütün arkadaşlarımızı da bu konuda imkanları ölçüsünde yardım etmeye çağırıyorum" dedi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Fox TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akener, Fox TV’de canlı yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

 Akşener koronavirüs salgını sebebiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanyalarına üçer maaşını bağışladığını açıkladı.

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:İktidar partisi maalesef 18 senelik iktidarda ekonomi dışında çok büyük krizlerle karşılaşmadı. Kriz yönetimi konusunda çok başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim. Ayrıştırıcı bir dil üzerinden giden bir siyasi dile sahiptiler, birlik ve beraberlik üzerinden oy almak yerine kutuplaştırma üzerinden oy aldılar. Birlik ve beraberlik konusunda zorluk yaşadılar.Valilerin başkanlığında her ilde bir sağlık komitesi kurulması tavsiyesi vermiştim, bunu yaptılar teşekkür ediyorum. Vatandaş, devleti yanında görmek ister. Zorunlu bir karantina, 3 haftalık bir sokağa çıkma yasağı ilan edilebilseydi bazı şeyler yolunda gidebilirdi. 

Bizim Merkez Bankası’nın ihtiyat akçesi vardı, bu bizim kefen paramızdı. Anlaşılan harcanmış. Askerin sokağa inmemesi için sokağa çıkma yasağı ilan etmediklerini söylüyorlar, ben buna inanmıyorum, polisle de halledilebilir. Vatandaşın parasını ödeyecek kaynakları olmadığından ilan etmiyorlar. 

“3 EMEKLİ MAAŞIMI ANKARA’YA, 3 EMEKLİ MAAŞIMI İSTANBUL’A BAĞIŞLADIM”


 Ben Millet İttifakı’nın belediye başkanlarını takip ediyorum. Sayın Mansur Yavaş ve Sayın İmamoğlu kampanyalar başlattılar.

 İktidar tarafından destek verilmesi gerekiyordu. Ben de 3 emekli maaşımı Ankara'ya, 3 emekli maaşımı İstanbul'a bağışladım. Dekontu elimde.

 Bütün arkadaşlarımızı da bu konuda imkanları ölçüsünde yardım etmeye çağırıyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap