SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener'den Erdoğan'a önemli çağrı: İncirlik'i kapat

Akşener'den Erdoğan'a önemli çağrı: İncirlik'i kapat

11 Ekim 2021 Pazartesi - 18:15




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya geldi. Görüşme sonrasında iki lider açıklamalarda bulundu.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Demokrat Parti Genel Merkez binasında bir araya geldi. İki lider görüşme sonrası ortak basın açıklaması düzenledi.

İNCİRLİK'İ KAPATIN

Meral Akşener Afrin'de iki askerimizin şehit olmasından sonra dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Akşener: Amerika Birleşik Devletleri'nin her dönemde PKK ve sonrasında oluşan YPG ile ilişkileri malum. Burada gözden geçirmenin ötesinde ülkemizi yöneten iktidar partisinin ABD ile onun başkanlarıyla gidip orada oval ofiste başka yerlerde aldığı tutumla iç politikada ortaya koyduğu bir söylemin birbiriyle çelişmesi problemi var. Başından bu yana söylediğimiz şey şu; ABD'nin bu yaptığı yanlıştır, yanlış dedikten sonra gereğinin yapılmasıdır. İncirlik kapatılabilir, geçmişte bunun örnekleri oldu.

''CİDDİYETE DAVET EDİYORUM''

Bizim askerimizin başına çuval geçirildi, Erdoğan, "Nota verecek misiniz?" sorusuna "müzik notası mı bu ne ciddiyetsizlik" dedi. Askerinizin başına çuval geçirilmiş, 4 Temmuz kutlamaları olduğu için 2 gün kimseye ulaşılamamış, bu ülkenin yöneticisi "ne yapıyorsunuz siz, bu ne ciddiyetsizlik müzik notası mı" demiş. Devlet ciddiyetini siz ortadan kaldırırsanız devlet krizi doğar, devlet krizi nedir? Bu ucube sistemin getirdiği, Erdoğan'ın bu ülkeyi şahsım ülkesi haline getirmiş olması. Erdoğan'ın şahsına bir ok atılmışsa problem büyük ama Türkiye'nin kurumsal yapısına bir ok atılmışsa o kadar da önemli değil müzik notası mı diyebilirsiniz. Herkesi bu noktada ciddiyete davet ediyorum". açıklamasında bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap