SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Albayrak'ın istifasına halk ne dedi?

Albayrak'ın istifasına halk ne dedi?

28 Kasım 2020 Cumartesi - 13:02




Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz sosyal medya hesabından kasım ayı araştırmasını paylaştı. Ankette yer alan "Türkiye'nin bir ekonomik kriz içinde olduğunu düşüyor musunuz?" sorusuna ve "Berat Albayrak'ın istifasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar dikkat çekti.





Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz kasım ayına ilişkin araştırmayı youtube hesabından paylaştığı video ile açıkladı.

Araştırmada "Türkiye'nin bir ekonomik kriz içinde olduğunu düşüyor musunuz?" sorusuna  "AK Parti seçmeninin yüzde 24,9'u evet, ekonomik kriz var, yüzde 36,8'i az sayıda olsa da var, yüzde 38,3'ü hayır, hiç yok" yanıtını verdi. MHP seçmeninin ise soruya "yüzde 57,2'si evet, ekonomik kriz var, yüzde 13,1'i az sayı da var, yüzde 29,7'si hayır, hiç yok" diye görüş beyan etti.

"1 yıl içerisinde ekonomide nasıl bir değişim bekliyorsunuz?" sorusuna ise "daha iyi olacak" diyenlerin seçmenlerin partilere olan dağılımı şöyle:

AK Parti: 30,9

CHP: 1


MHP: 21,2

HDP: 1,6

İYİ Parti: 1,5

Diğer: 15,6

Oy kullanmayanlar: 12,1


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap