SON DAKİKA



Haber > Siyaset > CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Bu ne kepazelik!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Bu ne kepazelik!

12 Nisan 2019 Cuma - 12:53








Öztrak'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

Can Bartu'ya Allahtan rahmet diliyorum,

Fransa'daki 24 Nisan'ı anma günü ilan etti. Bu kabul edilebilir bir husus değildir. Fransa Cumhurbaşkanı'nın hukuku bir yana iterek böyle bir girişimde bulunmasını kınıyoruz.




YSK'nın önüne gelen kumpas dosyasını görüşmesini sürekli ertelemesi soru işaretlerine neden olmaktadır. YSK üzerinde iktidarın çok ciddi baskı olduğu anlaşılmaktadır. Sandıktan sonucu itibarsızlaştırarak İstanbul'da kaybettiği seçimi masa başında çalma operasyonuna izin verilmemelidir. Seçimlerin sonuçlarının kumpasla çalınmasına hukukun izin vermeyeceğine inanmak istiyoruz.

Yandaş gazetelerde YSK üyeleri boy boy teşhir üretiliyor. Herkesi uyarıyoruz, bu teşhir çalışmaları en son olduğunda Danıştay'da kan döküldü.




Yatırımcılar seçimle gelenin seçimle gidip gitmeyeceğine ilişkin kuşku duyuyor. Piyasalardaki tedirginlik göze batmaya başladı.

Türkiye seçimle gelenin seçimle gittiği bir demokrasi midir yoksa totaliter bir rejim midir? YSK bunun kararını verecek





YSK'nın önünde tarihi bir sorumluluk vardır. Erteleme Türkiye'ye çok değerli bir vakti kaybettiriyor.

İstanbul seçimleri sadece hukuk açısından önemli değildir. Verilecek karar insanlarımızın işini aşını da etkileyecektir. Türkiye bir demokrasi midir, yoksa koltuğa oturanın bir daha kalkmadığı totaliter bir rejim midir?" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap