SON DAKİKA



Haber > Siyaset > CHP'li Öztrak'tan sert açıklamalar "YSK üyelerinin istifa etmesi lazım"

CHP'li Öztrak'tan sert açıklamalar "YSK üyelerinin istifa etmesi lazım"

13 Mayıs 2019 Pazartesi - 14:31




CHP Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Öztrak YSK'ya tepki göstererek "İstifa etmesi gereken İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı değil, bu hukuk cinayetini işleyen YSK üyelerinin istifa etmesi lazım" diye konuştu.





Öztrak'ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

"Aynı sandıktan çıkan ilçe seçimleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlık seçimleri neden yenilenmiyor? Seçim gecesi oyları çalamayanlar mazbatayı gasp etmişlerdir. Çaldıkları bu minareye kılıf uydurmanın peşindeler. YSK, hâkimler, polisler sizin emrinizde. Bir oy hırsızlığı varsa bunu sizden başkası yapamaz. Erdoğan artık sandığı da ateşe vermiştir.

İstanbullular aynı nehirde iki kez yıkanılmayacağını 23 Haziran'da gösterecektir. Saray milletin gönlünde taht kuran bu sloganı itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendilerine muhalefet edenleri de eski ortaklığı ile işbirliği yaptığını iddia ediyor. Herkes konuşacak; sanatçı, akademisyen, iş insanı konuşacak. Çünkü başka Türkiye yok. Kendi siyasi amaçları için ekonomiye zarar veren başka iktidar iş başına gelmemiştir.



Mart ayı tünelin karşısından gelen ışığın hızlı trene ait olduğu çok net anlaşılıyor. Sonunda mart ayında Merkez Bankası'ndaki kasasındaki rezervler uçup gitmiş, sürekli azalıyor.

Liyakatsiz kadrolar kendi hatalarının sorumluluğundan kurtulmak için türlü türlü senaryolar üretmeye başladı. Yani sermaye seçici olacak dedik AK Parti'ye. Her türlü yanlış adımı attılar. Elde kalan meşruiyet kalesi olan sandığa da tekme attılar. Ekonomik krizin faturasını millete yıkmaya çalışıyorlar. Daha ne kadar ekonomiye kötülük yapacaklar? Bir de mağdura yatmalarına milletimiz kanmayacaktır. Gereken dersi bir kez daha verecektir. Merkez Bankası'nın kârlarından ayırdığı bir ihtiyat akçesi vardır. Hangi düzenleneme ile bütçeye aktaracaklar, göreceğiz.

Soma'daki iş cinayetinin bugün beşinci yıl dönümü. Ben bu vesile ile kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum, kederli ailelere de başsağlığı diliyoruz.




İstifa etmesi gereken İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı değil, bu hukuk cinayetini işleyen YSK üyelerinin istifa etmesi lazım.

AK P Genel Başkanı da her şeyin güzel olacağını görüyor demek ki. (Erdoğan'ın dün Taksim'de 'Her şey çok güzel olacak' diyen vatandaşa 'Daha güzel olacak yanıt verdi)
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap