SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'nu davet eden Yavuz Oğhan'ın programına son verildi!

Davutoğlu'nu davet eden Yavuz Oğhan'ın programına son verildi!

19 Temmuz 2019 Cuma - 17:54




Yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen Ahmet Davutoğlu'nu youtube kanalına davet eden Yavuz Oğhan'ın Sputnik'teki programına son verildi. Programın sona erdirilmesine Davutoğlu'ndan da tepki geldi.





Gazeteci Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz ile birlikte eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptıkları mülakatın ardından RS FM'deki 'Söylemesi Bizden' isimli programın kaldırıldığını açıkladı.

Yavuz Oğhan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye’de hiçbir iyi iş cezasız kalmaz” notuyla iki programa da son verildiğini duyurdu.

screenshot_9-001.jpg

DAVUTOĞLU'NDAN TEPKİ

Oğhan'ın açıklamalarının ardından karara Ahmet Davutoğlu'ndan da tepki geldi. Twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan Davuoğlu, "Dün benimle mülakat gerçekleştiren üç basın mensubu @yavuzoghan @makifbeki ve @ismailsaymaz‘ın programlarına son verilmesinden büyük üzüntü duydum. Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiç bir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız" ifadelerini kullandı.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap